Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 21:30

Μήνυμα ενότητας... και 4-0!

Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για την ΕΝΩΣΗ Αστέρα Μαρμάρων-Μαρπησσαικού, που με το επιβλητικό 4-0, πήρε τους τρεις πόντους από τον Πανσιφναϊκό.

PAROS ENOSH NEWΤα εξωαγωνιστικά προβλήματα των προηγουμένων ημερών, όχι μόνο δεν επηρέασαν τους παίκτες, αντίθετα τους συσπείρωσαν, τους πείσμωσαν και μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν αργοπορημένοι στην Πάρο μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα.

Μόλις στο 7΄ο Νίκος Τριβυζάς απέτυχε να σκοράρει μετά από σέντρα του Γκεμπόρις, στο 8' ο Μίλτος Καράι είχε άστοχο κοντινό σουτ και στο 9' ο Βασίλης Καράι ανατράπηκε στην περιοχή και ο ίδιος ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 1-0.

Στο 29' πάλι ο Βασίλης Καράι διπλασίασε τα τέρματα του, με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, που πάντως ελέγχεται για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα του σκόρερ στον Λεμπέση.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έχασαν και άλλες ευκαιρίες με το Γκεμπόρις στο 27΄και 29' από μπαλιές του Παντελαίου και με τον Τριβυζά στο 41΄και στο 45'.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν 

Αρχικά στο 32' όταν ο Ζουμής κυνήγησε και πρόλαβε μία τυφλή απόκρουση, σούταρε αλλά ο Βιτζηλαίος ήταν σε ετοιμότητα.

asteras-pansifnaikos-23-11-2013-1

Στο 43' έφτασαν πολύ κοντά στην μείωση του σκορ, όταν ο Βιτζηλαίος έδιωξε με υπερένταση ένα γωνιακό σουτ του Γκούμα και στην συνέχεια ο Μαυρογιάννης αστόχησε από πολύ κοντά.

Στην επανάληψη η Ενωση προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ, παίζοντας πιο σφικτά και προσπαθώντας να κτυπήσει στην αντεπίθεση.

Ο κ. Δημητριάδης ρίσκαρε με την προώθηση του Ζάσκα και την είσοδο Σαβιολίδη στη θέση του Λεμπέση.SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTES

Δεν κατάφεραν όμως οι Σιφνιοί νε πετύχουν ένα γκολ, που θα τους ξανάβαζε στο παιχνίδι και στο 68' ο Γκεμπόρις κατάφερε να χρισθεί σκόρερ, όταν μετά από συνδυασμό του Κληρονόμου με τον Παντελαίο, ο δεύτερος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο ξεχασμένος Εμίλ Γκεμπόρις με κεφαλιά πέτυχε το 3-0 για την ομάδα του.

Ο νεοεισελθών Σαβιολίδης ήταν ορεξάτος και κινητικός και έχασε δύο καλές ευκαιρίες, μιας και ο Γιαννιώτης που στο πρώτο μέρος είχε ταλαιπωρηθεί από τον Νίκο Ζουμή, ανέβασε την απόδοση του και έκλεισε πολλούς διαδρόμους προς την εστία του.

Επίσης οι μπλε δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν μερικά στημένα που κέρδισαν σε πολύ καλές θέσεις.

Έτσι φτάσαμε στο 84' όταν ο νεαρός Γιώργος Ραγκούσης γνώρισε την αποθέωση από συμπαίκτες και φιλάθλους ,πετυχαίνοντας το 4-0 αξιοποιώντας την κεφαλιά-πάσα του Στρατή Κρητικού και βλέποντας τον Νίκο Κάραβο έξω από την εστία του με μία λόμπα από μακρινή απόσταση έκλεισε το σκορ.

Αξιοσημείωτη για τους νικητές η παρθενική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Τζανακόπουλου, που στο 74' αντικατέστησε τον Βιτζηλαίο.

alt

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Σουλτάνη, Δεληγιάννη-Μουτάφη. 

Ένωση: (Κοπανίδης Τ.), Βιτζηλαίος (74' Τζανακόπουλος), Παντελαίος, Τριβυζάς, Κρητικός Ν., Ρούσσος Μ., Καράϊ Μ. (64' Σ.Κρητικός), Καράϊ Β., Γιαννιώτης, Κληρονόμος, Παπαδόπουλος (80' Ραγκούσης)

Πανσιφναϊκός: (Δημητριάδης Δ.), Κάραβος, Κίτσαλης, Χρύσος, Λεμπέσης Γ. (67' Σαβιολίδης), Ζάσκας, Σταυριανός, Ατσόνιος (55' Χρύσος Γ.), Γκούμας, Ζουμής, Κορακής, Συνοδινός (20' λ.τ.Μαυρογιάννης).

asteras-pansifnaikos-23-11-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares