Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 12:53

Pre game ΑΟ Πάρου - Παμμηλιακός

Μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φιλάθλων το Σαββατιάτικο ντέρμπυ του β’ ομίλου, μεταξύ του δεύτερου στην βαθμολογία ΑΟ ΠΑΡΟΥ με τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟ.

MHLOS NEW-2013Οι Παριανοί, που προέρχονται από την μεγάλη νίκη επί του ΝΗΡΕΑ, βλέπουν το παιχνίδι σαν μία ευκαιρία για να πλησιάσουν την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης, καθώς στη συνέχεια έχουν ένα βατό πρόγραμμα, με μοναδική έξοδο από το νησί τον αγώνα στη Σίφνο.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία τους, θέλουν επίσης απέναντι σε ανταγωνιστικό αντίπαλο, να δείξουν στο κοινό τους, ότι δίκαια πρωταγωνιστούν στον όμιλο και ότι η ομάδα βαδίζει σε σωστό δρόμο.

Ο κ. Τριανταφυλλάκος, πέραν του προβλήματος με τον τραυματισμό του Γιουρτζίδη, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Οι φιλοξενούμενοι, που προηγούνται με 8 βαθμούς διαφορά, βλέπουν τον αγώνα σαν το πιο δύσκολο τέστ μέχρι τώρα στην πορεία τους και θέλουν την νίκη για να κλειδώσουν την πρώτη θέση και να αποδείξουν, ότι δίκαια θεωρούνται η καλύτερη ομάδα του ομίλου

Στην προσπάθεια τους αυτή, θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ατανάσωφ και Χατζίεφ, ενώ ο αρχηγός τους Αργύρης Σίδερης αντιμετωπίζει μεν πρόβλημα τραυματισμού, θα είναι όμως στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ισχυρό λοιπόν το κίνητρο και για τις δύο ομάδες και όλοι περιμένουμε έναν όμορφο και συναρπαστικό αγώνα, ανάλογο με αυτόν του πρώτου γύρου, όπου ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ είχε επικρατήσει με 2-1.

alt

Αυξημένη αναμένεται και η προσέλευση του κόσμου το Σάββατο στις 3.15 στο Δημοτικό στάδιο Παροικιάς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κουζούμης με βοηθούς τους κ.κ. Σουλτάνη και Δεληγιάννη.

Το Sport Cyclades θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει εικόνα και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares