Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 19:32

Τα αδέλφια Περιάλη μιλούν για όλα στο S.C.

Τι και αν το καλοκαίρι είχαν αρκετές προτάσεις για να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία; Εκείνοι «ζύγισαν τα πράγματα» και αποφάσισαν να διεκδικήσουν τους υψηλούς στόχους που έθεσε από την αρχή της χρονιάς ο ΑΟ Σύρου.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΟ Γιώργος Φώσκολος, μαζί με τους, Πέτρο Ραουζαίο και Άκη Πύργο έκαναν ότι έπρεπε και τα δύο αδέλφια Περιάλη από την Τήνο (Γιώργος και Βαγγέλης) … ντύθηκαν στα "Κυανοκίτρινα" της ιστορικής ομάδας του νησιού.

Τι λένε όμως οι ίδιοι για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους, αλλά και για τη διαμονή τους στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων;

Ποια είναι η γνώμη τους για το ποδόσφαιρο στην ιδιαίτερη πατρίδα τους την Τήνο;

Αυτά και άλλα πολλά στη συνέντευξη που έδωσαν στο sportcyclades.gr.

Αρχικά να ευχαριστούμε τους αδελφούς Περιάλη ( Γιώργο και Βαγγέλη) που δέχτηκαν να κάνουμε αυτήν τη συνέντευξη. Ξεκινώ με τις ευχές μου... να έχετε μία καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες, φυσικά μακριά από τραυματισμούς, επίσης ευτυχία στην προσωπική σας ζωή.

Σας ευχαριστούμε, ευχόμαστε και σε εσάς ότι καλύτερο. Επίσης συγχαρητήρια για την προσπάθεια που γίνεται μέσω του site σας για ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ενημέρωση όσον αναφορά στα αθλητικά δρώμενα των Κυκλάδων.

Βαγγέλη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αυτό που συνηθίζεται είναι να γίνεται ένας μίνι απολογισμός για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.1397428 10200317393692590 844271290 o Θέλω τον δικό σου απολογισμό

Ο απολογισμός συνήθως γίνεται στο τέλος της χρονιάς, Ωστόσο αν θα έπρεπε να γίνει μια mini ανασκόπηση θα είχε ως εξής : Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες μας (οι οποίοι θα μπορούσαν -και θα έπρεπε- να είναι περισσότεροι), έχουμε προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου και είμαστε η μοναδική αήττητη ομάδα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Φυσικά πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση, αλλά είμαστε ακόμα εντός όλων των στόχων μας και αυτό είναι το σημαντικότερο.

GIORGOS MPALΓιώργο, όταν αποφάσισες να πεις το ναι στον ΑΟΣ σίγουρα είχες στο μυαλό σου κάποια πράγματα σχετικά με τη νέα σου ομάδα, αλλά και το νησί που θα διέμενες τον επόμενο ένα χρόνο της ζωής σου. Θέλω να μου πεις αυτά που είχες σκεφτεί κατά πόσο έχουν πραγματοποιηθεί;

Σίγουρα είχα μια άποψη πριν μετακομίσω στη Σύρο, τόσο από προσωπική εμπειρία, όσο και από τα λεγόμενα του αδελφού μου που υπήρξε συμπαίκτης με πολλούς από τους φετινούς παίκτες του ΑΟΣ στις Μικτές Ομάδες. Ωστόσο ομολογώ πως τόσο η διοίκηση, όσο και όλα τα παιδιά στην ομάδα ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες μου… όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις, δείχνοντας ότι (στον φετινό τουλάχιστον ΑΟΣ), είμαστε κάτι παραπάνω από ομάδα, κάτι σαν μια μεγάλη οικογένεια!

Ας μου απαντήσει όποιος από τους δύο σας θέλει στην ερώτηση που σχετίζετε με τον ''Πάτερ φαμίλια'' Βαγγέλη Περιάλη, που είναι σίγουρα γνώστης των πραγμάτων. Τι ρόλο παίζει στις αποφάσεις σας, είναι κριτικός απέναντι σας... π.χ. σας κάνει παρατηρήσεις σχετικά με την απόδοση σας ή για κάποια επιλογή σας στον αγώνα[βλ. έπρεπε να κάνεις πάσα ή δεν έκανες καλό σουτ];

[Αναλαμβάνει ο Γιώργος με γέλια]… Ο Πατέρας μας είναι κάτι σαν το alter ego (δεύτερος εαυτός) μας. Επειδή εμείς είμαστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού μας, συνήθως αναλαμβάνει να μας υποδείξει και τα θετικά (και πιο αφανή) στοιχεία μιας εμφάνισης, γιατί εμείς στεκόμαστε περισσότερο στα αρνητικά σημεία της απόδοσής μας.

DSC 0124Τι έχετε αποκομίσει στη μέχρι τώρα διαμονή σας στη Σύρο; και το λέω αυτό γιατί σε κάποια συνέντευξη του ο πατέρας σας είχε πει ότι είχε νιώσει άσχημα από κάποιες συμπεριφορές, που λάμβαναν χώρα κυρίως στις εξέδρες του γηπέδου

[Βαγγέλης] Αναφορικά με τον κόσμο στη Σύρο γενικά (αντίπαλους παίκτες, προπονητές, παράγοντες κτλ) τα πάντα είναι άψογα. Δεν υπάρχει η εξωγηπεδική "έχθρα" που συναντάται σε άλλα μέρη. Οι κόντρες περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, τουλάχιστον όσο αναφορά στη συμπεριφορά προς εμάς προσωπικά. Εικάζω ότι αυτό που εννοούσε ο πατέρας μας σχετικά με τα της εξέδρας, είναι πως είμαστε η μοναδική ομάδα που παίζει πάντα εκτός έδρας! Δεν ξέρω πως και γιατί γίνεται αυτό αλλά ευελπιστώ ότι μέχρι να φτάσουμε στα κρίσιμα ματς, θα έχουμε κερδίσει τον κόσμο με την απόδοσή μας γιατί καλώς ή κακώς, αν οι φίλαθλοι της Σύρου θέλουν μια ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία, θα πρέπει να την υποστηρίξουν ενεργά ανεξάρτητα από το χρώμα της φανέλας και την καταγωγή των παικτών της… δεν γίνεται διαφορετικά.

DSC 0015 6Γιώργο πόσο ευχαριστημένος είσαι από τη μέχρι τώρα απόδοση σου;

Εγώ προσπαθώ πάντα να δίνω το 100% και να παίζω όπου ο προπονητής μου πιστεύει ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο. Όπως είπαμε και πιο πάνω είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου και πιστεύω πως δεν έχω αποδώσει ακόμα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Το καλό είναι πως έχω προσαρμοστεί πλήρως εδώ, έχω πολύ καλούς συμπαίκτες, οπότε πιστεύω είναι θέμα χρόνου μέχρι να παίξω ακόμα καλύτερα.

Βαγγέλη, τους ομίλους τους παρακολουθείς, ποιες ομάδες νομίζεις ότι έχουν την ποιότητα για να περάσουν στη φάση των μπαράζ;

Παρακολουθώ, αλλά κατά την άποψη μου δεν είναι θέμα ποιότητας, αλλά σταθερότητας η παρουσία κάποιου στα μπαράζ. Από κει και πέρα όταν θα φτάσουμε στην τελική πεντάδα και από τους τρεις ομίλους, τότε είναι που θα υπερισχύσει η "ποιοτικότερη" ομάδα.

Πάμε και σε κάτι ποιο προσωπικό; Ποιες ομάδες υποστηρίζετε στην Ελλάδα;DSC 0084

[Γέλια] Τη δεδομένη χρονική στιγμή; ΑΟΣ!... Α ναι, και ...Παναθηναϊκό.

Γιώργο ένα σχόλιο για τη πορεία του Πανναξιακού και της Μυκόνου στη Γ΄Εθνική

Παρακολουθώ και τις δύο κυκλαδίτικες ομάδες στη Γ' εθνική όπου τυχαίνει να αγωνίζονται κάποιοι παλιοί συμπαίκτες (και φίλοι), όπως ο Κώστας ο Παπασταθόπουλος του Πανναξιακού. Δυστυχώς ενώ ξεκίνησαν πολύ δυνατά (ειδικά η Νάξος) φαίνονται να ταλανίζονται από εξωαγωνιστικά προβλήματα (ειδικά η Μύκονος) τα οποία δεν τις αφήνουν να αποδώσουν στη γήπεδο. Μακάρι να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα και για τους δύο συλλόγους και του χρόνου να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες από το Νομό μας στη Γ' Εθνική.

DSC 0095Η ομάδα από όπου ξεκινήσατε έχει πολλά χρόνια να κάνει μία καλή πορεία, νομίζετε ότι στην Τήνο αν υπήρχε μία ομάδα θα ήταν καλύτερα για το νησί;

Λυπηρή ερώτηση πραγματικά... Πιστεύω ότι το πρόβλημα με τον ΑΟ Τήνου είναι η αδιαφορία, ή η έλλειψη ενδιαφέροντος αν προτιμάτε. Αναφέρομαι κυρίως στους αθλητές και όχι στη διοίκηση, καθώς ενώ υπάρχει πολύ καλό ποδοσφαιρικό υλικό στο νησί, δεν φαίνεται να υπάρχει το κατάλληλο κίνητρο για να ασχοληθούν οι παίκτες με την ομάδα. Σε αυτό φυσικά παίζουν ρόλο και οι εγκαταστάσεις, (ΠΟΛΥ επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος -για τραυματισμούς-, ελλιπής φωτισμός κτλ) αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία για το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στο σημείο (τα τελευταία χρόνια) ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου να θεωρούν αποτυχία το να μην παίρνουν 6 πόντους κάθε σεζόν από τα παιχνίδια με τον ΑΟ Τήνου. Τώρα όσο αναφορά σε μια πιθανή ένωση των ομάδων, σίγουρα αγωνιστικά θα βοηθήσει (περισσότεροι παίκτες, καλύτερες μονάδες, περισσότερος ανταγωνισμός). Παρόλα' αυτά νομίζω ότι σε βάθος χρόνου θα έχει αρνητική επίδραση στο ποδόσφαιρο του νησιού καθότι ακόμα λιγότεροι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται (δυσκολίες μετάβασης στο γήπεδο, έλλειψη χρόνου συμμετοχής κτλ) πράγμα το οποίο θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την ήδη δυσχερή κατάσταση που περιγράψαμε στην αρχή της ερώτησης.

Ποια είναι τα μελλοντικά προσωπικά και ποδοσφαιρικά σχέδια σας;DSC 0192

[Γιώργος] Προς το παρόν τα προσωπικά σχέδια συμπίπτουν με τα ποδοσφαιρικά, και δεν είναι τίποτα άλλο από το Ντάμπλ και την άνοδο στη Γ' Εθνική με τον ΑΟΣ.

Ευχαριστούμε για την όμορφη συζήτηση που είχαμε. Να σας ευχηθώ το 2014 να είναι μία καλή χρονιά γεια εσάς, γεμάτη υγεία και επιτυχίες

Ευχαριστούμε και εμείς για τη συζήτηση, και ανταποδίδουμε τις ευχές. Ας ευχηθούμε όλος ο κόσμος και οι αθλητές να έχουμε υγεία και επιτυχίες.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares