Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 21:29

Με νέα πρόσωπα το μεγάλο ντέρμπι

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου έφτασε. Αύριο (18/11) στις 16:00 ο ΑΟ Σύρου υποδέχεται τον Αίαντα, σε έναν αγώνα που εκτός της βαθμολογικής «μάχης», παρουσιάζει ενδιαφέρον όσο αφορά την συμμετοχή του Κυριάκου Μανουδάκη, που ως γνωστών μεταπήδησε στην ομάδα του ΑΟΣ.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΤο παιχνίδι δεν χρήζει προβλέψεων, καθώς σε ένα ντέρμπι σαν και αυτό και τα τρία αποτελέσματα φαντάζουν πολύ πιθανά.

Εντεκάδα;

Ο Μάκης Πούλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα όσον αφορά τραυματισμούς ή ελλείψεις, ωστόσο αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η αρχική εντεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το σχήμα που θα αγωνιστεί ο ΑΟΣ. Η συμμετοχή του Κυριάκου Μανουδάκη θα πρέπει να θεωρείτε σχεδόν βέβαιη, ενώ ο Ντε Φρέιτας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πάντως οι παίκτες και η διοίκηση του ΑΟΣ έχουν κρατήσει αρκετά χαμηλούς τους τόνους για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να επικεντρωθούν στον στόχο της νίκης που θα τους δώσει μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα.

Σε κάθε ματς νίκη

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Αίαντα δηλώνουν πανέτοιμοι για το αυριανό ντέρμπι, με τον Μπενίτο Σαγκινέτο μάλιστα να υποστηρίζει σε δηλώσεις του ότι η φυγή του Μανουδάκη από την ομάδα δεν επηρεάζει το δυνατό σύνολο του Αίαντα, που σε κάθε παιχνίδι έχει ως στόχο τη νίκη.

Κουμπαράκης ή Συριανός κάτω από τα γκολ ποστ; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τον προπονητή του Αίαντα Γιώργο Ρούσσο, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο Συριανός «θα σφίξει τα δόντια» και τελικά θα ξεκινήσει τον αγώνα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η πρώτη συμμετοχή του Ηλία Κώτση με τα χρώματα του Αίαντα.

Διαιτητές θα είναι οι: Μενδρινός, Δεληγιάννης και Σουλτάνης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares