Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 20:26

Νίκος Τζιόβας: “Ο Πάγος, η πιο ενισχυμένη ομάδα μετά τις μεταγραφές”

Τι λέει ο προπονητής της Ανω Μεράς για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πάγο αλλά και για το μεταγραφικό παζάρι. Τι λέει ο προπονητής της Ανω Μεράς για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πάγο αλλά και για το μεταγραφικό παζάρι.

Αν και δεν έχει συμπληρώσει ούτε τα σαράντα του χρόνια μετράει ήδη οκτώ ως προπονητής! Ολα μάλιστα στην ίδια ομάδα...

TZIOVASΟ Νίκος Τζιόβας αποτελεί αναμφίβολα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην Ανω Μερά Μυκόνου, όπου εξακολουθεί να ηγείται στον τεχνικό τομέα. Αν και δεν είναι Μυκονιάτης ουσιαστικά έχει... πολιτογραφηθεί πλέον, αφού ζει μόνιμα στο νησί περισσότερα από δέκα χρόνια. Η ομάδα του μετά το κακό ξεκίνημα έχει ανέβει σημαντικά και βρίσκεται ισόβαθμη πλέον στην κορυφή του 1ου ομίλου με Αγιαξ Σύρου, Α.Ο. Σύρου και Πάγο. Μετά από μια περιπέτεια πέρυσι στην Δ' Εθνική και έναν υποβιβασμό η Ανω Μερά ξεκίνησε φέτος με στόχο να... μαζέψει τα κομμάτια της. Στην πορεία όμως,  όχι μόνο τα μάζεψε αλλά κάνει όνειρα και για κάτι ακόμα. 

“Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν είχαμε στόχο τον πρωταθλητισμό. Ετσι όμως όπως ήρθαν τα πράγματα προέκυψε και φυσικά δεν θα αρνηθούμε αν μπορέσουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω” τόνισε o τεχνικός της Μυκονιάτικης ομάδας, ο οποίος έχει στο μυαλό του μόνο το ματς του Σαββάτου με τον ιδιαίτερα ενισχυμένο Πάγο. Ενα ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη θέση που θα διεκδικήσουν ως το τέλος οι δυο ομάδες. “Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και τα δυο ματς που μας απομένουν ώστε να έχουμε ελπίδες να προκριθούμε στα μπαράζ. Αγχος δεν υπάρχει και θα πάμε στη Σύρο για ότι καλύτερο. Ο Πάγος πήρε τρεις παίκτες που θεωρώ ότι αλλάζουν επίπεδο στην ομάδα. Ειδικά οι δυο που απέκτησε από τη Μύκονο είναι ποδοσφαιριστές Γ' Εθνικής που σε τοπικό επίπεδο είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Η αποστολή μας πάντως θα είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού δεν θα έχουμε σίγουρα τον Ντιαέ και αμφίβολοι είναι οι Θεοχάρης, Πετράι και Θεοδωρακάκης.” 

Όσο αφορά το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και για το ποιες ομάδες ήταν οι κερδισμένες ήταν ξεκάθαρος: “Πάγος και Α.Ο. Σύρου ενισχύθηκαν σημαντικά. SYROS INTERNATIONAL LIFEΘεωρώ ότι σε σχέση με πριν ένα μήνα ο Πάγος είναι ο πιο ενισχυμένος, με την έννοια ότι ο ΑΟΣ είχε ήδη πολύ καλούς παίκτες και η διαφορά του με τις μεταγραφές δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Από την πλευρά του ο Πάγος όμως έκανε την υπέρβαση καθώς ενισχύθηκε με παίκτες υψηλότερου επιπέδου από αυτούς που είχε ήδη”. Ο Νίκος Τζιόβας μίλησε και για τη φιλοσοφία του αλλά και τον τρόπο λειτουργία της Ανω Μεράς: “Θεωρώ ότι η φετινή διοίκηση έχει την καλύτερη λειτουργία που έχω συναντήσει εγώ στην ομάδα. Οσο για τους παίκτες μου είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος γιατί αγωνίζονται χωρίς να αμείβεται κανείς. Αλλωστε αυτή ήταν και η φιλοσοφία μου πάντα στο τοπικό πρωτάθλημα. Οι μόνοι που παίρνουν χρήματα και αυτό γιατί εργάζονται στην επιχείρηση του προέδρου είναι ο Τουρέ και ο Ντιαέ.” 

Τέλος, δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για την ως τώρα πορεία του Α.Ο. Σύρου. “Αναμφίβολα διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και είναι έκπληξη που δεν έχει ξεφύγει στη βαθμολογία. Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, όμως για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι ο ΑΟΣ θα κέρδιζε όλους τους αντιπάλους του 3-0 ή 4-0” ήταν τα λόγια του Νίκου Τζιόβα. 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares