Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 12:40

Σοκ στον Α.Ο. Σύρου με τον τραυματισμό του Κόκκαλη!

Αναπάντεχη απώλεια για τον Α.Ο. Σύρου... Εκτός αγωνιστικής δράσης για 20-30 μέρες θα μείνει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Ιωσήφ Κόκκαλης που τραυματίστηκε στην προπόνηση.

Ο παίκτης εξετάστηκε την Πέμπτη και οι πρώτες ενδείξεις ήταν καθησυχαστικές, όμως οι πόνοι στον αστράγαλό του επέμεναν με αποτέλεσμα το πρωί της Παρασκευής να μεταβεί στο Νοσοκομείο Σύρου, όπου η διάγνωση κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν, καθώς του τοποθετήθηκε νάρθηκας και φυσικά του απαγορεύτηκε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Μοιραία λοιπόν χάνει σίγουρα τα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει τον τελικό κυπέλλου στις 15 Φεβρουαρίου στη Νάξο κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου.

Εκτός του Κόκκαλη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Α.Ο. Τήνου, απών σίγουρα θα είναι ο Θοδωρής Χαβδούλας που βρίσκεται στη Νάξο για υπηρεσιακούς λόγους, ενώ αμφίβολος είναι και ο Δημήτρης Μαραγκός που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αν μη τι άλλο λοιπόν ο Γιάννης Ζαχαρίου στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΟΣ θα έχει αρκετές ελλείψεις, κάτι όμως που δεν μειώνει την αισιοδοξία των παραγόντων της ομάδας. Οπως χαρακτηριστικά τόνισε στο syrosnews o γενικός αρχηγός της Θεόδωρος Πύργος: “Στόχος μας είναι το τρία στα τρία στα παιχνίδια που απομένουν. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες που ισοβαθμούμε. Εμείς κοιτάμε μόνο τι θα κάνουμε εμείς, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να πάμε στα μπαράζ.”

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares