Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 15:17

Καμπάνες με -3 βαθμούς σε ΑΕΚ και Αιγάλεω

Βαριές καμπάνες, με αφαίρεση βαθμών και επιβολή προστίμων επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στο Αιγάλεω και στην ΑΕΚ για τα επεισόδια που είχαν γίνει στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων.

Το νέο για την αφαίρεση βαθμών βρίσκει την ΑΕΚ καθοδόν για τη Νάξο, ενώ το Αιγάλεω με αυτή την απόφαση πέφτει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου πλέον η υπόθεση παραμονή «παίρνει φωτιά»

Αναλυτικά η απόφαση

Απορρίπτει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά το μέρος της που αφορά στα εκτός του γηπέδου εκτεταμένα επεισόδια των φιλάθλων του Σωματείου Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ. Κηρύσσει, κατά τα λοιπά, πειθαρχικά ελεγκτέα τα ως άνω σωματεία. Επιβάλλει στο Σωματείο ΑΕΚ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων διακοσίων (2.200) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δυο (2) αγωνιστικές για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 6 περ δ του Π.Κ/ ΕΠΟ και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 περ γ,ε και ζ του Π.Κ/ΕΠΟ και συνολική χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ. Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων διακοσίων (2.200) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δυο (2) αγωνιστικές για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 6 περ δ του Π.Κ/ΕΠΟ. Αφαιρεί από καθένα από τα ως άνω σωματεία ΑΕΚ και Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2013-2014.  

Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares