Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 00:16

Πέρασε από Σίφνο και ελπίζει για πρωτιά ο ΑΟΠ.

Πέρασε εύκολα από τη Σίφνο ο Α.Ο. Πάρου και έχει το πάνω χέρι για το μπαράζ αλλά ελπίζει και στην πρωτιά.

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTES

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά γι’ αυτόν παιχνίδι ο γηπεδούχος Πανσιφναϊκός υποδεχόταν στο Δημοτικό Γήπεδο Σίφνου Γ.& Δ. Συγγελίδη τον Α.Ο. Πάρου από το γειτονικό νησί, που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρηθεί στην 2η θέση του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος και να κρατάει στα χέρια του την πρόκριση για το μπαράζ με τον 2ο του Α’ ομίλου. Οι παριανοί έχουν μαθηματικές ελπίδες και για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου αφού είναι 2 βαθμούς πίσω από τον πρώτο Παμμηλιακό όμως δεν ορίζουν την τύχη τους αφού εκτός από το ότι πρέπει να κερδίσουν τον Α.Ο. Σερίφου στην έδρα τους, χρειάζονται και μια μικρή έκπληξη από την ομάδα της Σίφνου που την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς (αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία της ομάδας της Μήλου) από τον Παμμηλιακό τον οποίο αντιμετωπίζει στη Μήλο.

pansifnaikos-aop-5-2-2014-3

Οι παριανοί λοιπόν μπήκαν δυνατά απ’ το ξεκίνημα του παιχνιδιού και μόλις στο 4’ λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ σε μια φάση όπου ο Αρκουλής εκμεταλλεύτηκε μια ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων και από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να ανοίξει το σκορ. Το γρήγορο γκολ βάρυνε κι άλλο τα ήδη βαριά πόδια των παικτών του Πανσιφναϊκού που για άλλη μια φορά έδειξαν αγχωμένοι παίζοντας μπροστά στο κοινό τους. Έτσι καθώς οι γηπεδούχοι που είχαν πολλές απουσίες δεν κυκλοφορούσαν την μπάλα και ουσιαστικά δεν απειλούσαν, στο 21’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 μετά από μια σέντρα σουτ που έγινε από τα πλάγια και λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του Κόμη από τον Νίκα με την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του γκολκίπερ του Πανσιφναϊκού. Από εκεί και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με εξαίρεση κάποιες σκόρπιες στιγμές με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο 44’ λεπτό όπου είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία (όπως αποδείχτηκε) για τον Πανσιφναϊκό στο παιχνίδι, με τον Ζουμή να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Α.Ο. Πάρου να κλέβει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Χαριστού, αλλά να βλέπει το δυνατό σουτ που έπιασε να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

pansifnaikos-aop-5-2-2014-1

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν εύκολα την μπάλα από τον αντίπαλό τους και είχαν την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Κόμη. Έτσι φτάσαμε στο 70’ λεπτό όπου ο Αρκουλής έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και μετά από μια ωραία προσποίηση στον αντίπαλο γκολκίπερ και με πλασέ με εξωτερικό φάλτσο έγραψε το 0-3 για την ομάδα της Πάρου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά και αφού το παιχνίδι έδειχνε ότι έχει κριθεί, ο προπονητής των γηπεδούχων κος Δημητριάδης με διαφορά λίγων λεπτών έκανε τις αλλαγές του, δίνοντας χρόνο σε παίκτες της ομάδας του που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Το «κερασάκι στην τούρτα» το έβαλε ο επιθετικός του Α.Ο. Πάρου Γιουρτζίδης ο οποίος στο 76’ λεπτό από το ύψος της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου με ένα όμορφο σκαφτό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων στέλνοντάς την να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του κάνοντας το τελικό 0-4.

Στα λεπτά που απέμεναν οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν κάτι αξιόλογο με εξαίρεση ένα ωραίο σουτ του Κρώνη στο 86’ λεπτό το οποίο εξουδετέρωσε με μια εντυπωσιακή απόκρουση ο Κόμης.

Έτσι φτάσαμε στο σφύριγμα της λήξης από τον κο Μενδρινό όπου βρήκε τους φιλοξενούμενους του Α.Ο. Πάρου να πανηγυρίζουν και τους παίκτες του Πανσιφναϊκού να χαιρετούν τον κόσμο τους αφού αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα τους για τη φετινή σεζόν.

Πανσιφναϊκός Α.Σ. (Δημ. Δημητριάδης): Κόμης, Κορακής, Χρύσος Α., Βεντούρης, Ζάσκας ©, Σταυριανός, Ατσόνιος (72’ Δεπάστας), Γκούμας, Ζουμής (87’ Ραπτόπουλος), Ζαμπέλης, Λυκογιάννης (62’ Χρύσος Γ.).

Α.Ο Πάρου (Δημ. Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Κρουσταλάκης, Τσαντούλης, Μουλάς, Νίκας, Δημογιάννης (83’ Σάμιος), Δαφερέρας © (79’ Πρίφτης), Πετρόπουλος (73’ Κασιμάτης), Κρώνης, Αρκουλής, Γιουρτζίδης.

 

Διαιτητής: Λάμπρος Μενδρινός

Βοηθοί: Αντώνης Μουτάφης, Λουκάς Βασάλος

pansifnaikos-aop-5-2-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares