Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 23:23

Πρωταθλητής ομίλου και φέτος ο Παμμηλιακός!

Και τώρα μπαράζ! Ο Παμμηλιακός έκανε το καθήκον του την Τρίτη το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση επιβλήθηκε εύκολα του Πανσιφναϊκού με 5-1, κατακτώντας την πρώτη θέση και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή του ομίλου του.

MHLOS NEW-2013Ένα ματς το οποίο δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης καθότι η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής με τον Πανσιφναϊκό να παρατάσσεται με ένα καράβι απουσίες και με τον βασικό του τερματοφύλακα Κάραβο στη μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων!

Ο Παμμηλιακός λοιπόν, με πολλά νεκρά διαστήματα στην απόδοση του, δεν δυσκολεύτηκε, παρότι δεν βρήκε σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα ρυθμό, να πετύχει μια εύκολη νίκη, χάρις κυρίως στις ατομικές εμπνεύσεις των ταλαντούχων παιχτών του, αλλά και το γρήγορο τέρμα στο 6ο λεπτό, με το εκπληκτικό σουτ του Ηλία Κυρίτση , που σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο γκολ της ομάδας του σε κάθε αγώνα!

Ο Πανσιφναϊκός κατάφερε να παραμείνει στον αγώνα μέχρι το ημίωρο, χωρίς βέβαια να δημιουργεί τον παραμικρό κίνδυνο για την εστία του Γενναδόπουλου και κάπου εκεί ο Παμμηλιακός με 2 γκολ του Παπαδημητρίου κλείδωσε το ματς. Στο 30ο λεπτό ο Σίδερης ανατράπηκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα το δεκάρι της ομάδα της Μήλου και δύο λεπτά αργότερα, στο 32ο λεπτό μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια των «κόκκινων» ο ίδιος παίχτης με σουτ στο παραθυράκι του Βενάκη έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

pammiliakos-pansifnaikos-11-2-2014-1

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πανσιφναϊκού βγήκε για να παλέψει και να σταθεί επάξια απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου, χωρίς να κοιτάζει, όπως λέμε στην γλώσσα του ποδοσφαίρου, το μέχρι στιγμής σκορ. Ο Παμμηλιακός κατέβασε ταχύτητα αλλά με κάποιες εξάρσεις δημιουργούσε ευκαιρίες που όμως δεν κατέληγαν σε γκολ. Καμακάρης και Σίδερης δεν βρίσκονταν σαν επιθετικό δίδυμο και προσπαθούσαν από κάποιο σημείο και μετά να τελειώσουν ατομικά τις φάσεις. Η ομάδα της Μήλου εν τέλει σημείωσε δύο ακόμη τέρματα, στο 52ο λεπτό με υπέροχο κεραυνό του Ατανάσοφ για το 4-0 και στο 79ο με επέλαση του Σίδερη, ο οποίος έψαχνε το γκολ σε όλο το ματς, που πέρασε και τον Βενάκη και πλάσαρε στην κενή εστία για το 5-0.

Η ομάδα της Σίφνου κατάφερε, ως επιστέγασμα της μαχητικότητάς της να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Ζάσκας από δεξιά σέντραρε στην καρδιά της περιοχής του Παμμηλιακού και ο επερχόμενος Σαΐλοβιτς κάρφωσε τον Γενναδόπουλο από κοντά για να κλείσει το σκορ στο 5-1. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΠαμμηλιακός (Ζαχαρίας Γκούτζας): Γενναδόπουλος, Κυρίτσης, Πουλάκης (61’ Μαθιουδάκης), Μπαργιάμι, Μήτσι, Ατανάσοφ, Σίδερης Α., Τσιριγωτάκης (56’ Σύτη), Καμακάρης Β., Παπαδημητρίου Σ., Φρόκου (54’ Ζούλιας Α.)

Πανσιφναϊκός (Δημήτρης Δημητριάδης): Βενάκης, Ποδότας, Ζαμπέλης (46’ Μαυρογιάννης), Σαΐλοβιτς, Ζάσκας, Σταυριανός, Ατσόνιος (75’ Ζιώγας), Γκούμας, Κάραβος, Χρυσός (78’ Συνοδινός), Ραπτόπουλος

Δείτε την τελική βαθμολογία του Β' ομίλου του Πρωταθλήματος (μένει ο αδιάφορος αγώνας Νηρέα-Σερίφου)...

pammiliakos-pansifnaikos-11-2-2014-2

Μικρά από τη Μήλο

-Με την γνωστή πια μία ώρα καθυστέρησης ξεκίνησε ο αγώνας, καθώς για άλλη μια εβδομάδα το AquaJewel αφίχθη στη Μήλο αργοπορημένο. Παρ’όλα αυτά το πλοίο της NEL Lines περίμενε στο λιμάνι του Αδάμαντα την αποστολή του Πανσιφναϊκού για την επιστροφή στο γειτονικό νησί.

-Ο αγώνας ξεκίνησε με λιακάδα, σε μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα, και ολοκληρώθηκε με τσουχτερό κρύο και υψηλή υγρασία, υπό το φως των προβολέων, για τους οποίους κάποιοι πρέπει επιτέλους να μεριμνήσουν. Σε κάθε αγώνα που χρειάζεται να ανάψουν βλέπουμε και μια ακόμα καμένη λάμπα, μέχρι να μην μείνει καμία…

-Το νέο… έθιμο των κροτίδων συνεχίστηκε και σε αυτόν τον εντός έδρας αγώνα του Παμμηλιακού, παρότι μεσοβδόμαδα η διοίκηση είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στην συνήθεια αυτή.

-Εξαιρετική και χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μαθιουδάκη και των βοηθών του κ. Κουλακιώτη και κ. Ρούκη.

-Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου για τον τελευταίο φετινό αγώνα του Παμμηλιακού στη Μήλο παρά το εργάσιμο της ημέρας. Ανάμεσα τους και αρκετοί φίλοι του Πανσιφναϊκού που ταξίδεψαν με την αποστολή της ομάδας.

-Δείτε το βίντεο με την είσοδο των ομάδων και τις "κάρτες" του "Fair Play" να στέλνουν το δικό τους μήνυμα από τη Μήλο...

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λάβα - Θύελλα [vid] Αναγέννηση Νάξου - ΑΜΣ Φιλωτίου [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares