Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 20:47

Στάθηκε “Πύργος” στην Μήλο και πάει F4

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι «μικροί» του Παμμηλιακού και του ΑΟ Πύργου μπροστά στους γονείς τους, τους συμμαθητές, τους…

MHLOS NEW-2013

συμπαίκτες τους από την πρώτη ομάδα, αλλά και όλους όσους έδωσαν το παρόν το απόγευμα της Παρασκευής στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μήλου. Και δεν ήταν λίγοι.

Το πανηγυρικό κλίμα ξεπέρασε σε πάθος ακόμα και τους αγώνες της πρωταθλήτριας του Β’ ομίλου, ομάδας ανδρών του συλλόγου!

Πρώτοι στον όμιλο…

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Παμμηλιακό να χάνει πολύ καλές ευκαιρίες στο α’ μέρος για να μπει μπροστά στο σκορ και τον ΑΟ Πύργου, εκμεταλλευόμενο τις πολλές αλλαγές που αποδιοργάνωσαν τον Παμμηλιακό, να υπερέχει στο β’.

paides-pammiliakos-pyrgos-7-3-2014-1

Το σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους «μικρούς» του Πύργου Σαντορίνης να πανηγυρίζουν έξαλλα τον χρυσό βαθμό στη Μήλο που τους κράτησε στην πρώτη προνομιούχα θέση, που τους οδηγεί στο finalfourτου πρωταθλήματος παίδων.

Ο Παμμηλιακός μπορεί να έχει ένα αγώνα ακόμα με τον ΑΣ Ίου όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει στην βαθμολογία τον ΑΟ Πύργου αφού η σαντορινιά ομάδα είχε νικήσει στον πρώτο γύρο με σκορ 2-0.

Θυμίζουμε ότι…

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου, οι πρώτοι των Ομίλων, με τον δεύτερο του 2ου Ομίλου προκρίνονται στο FINAL-FOUR το οποίο θα συνδιοργανωθεί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε νησί που έγκαιρα και όχι πέραν της 31ης Μαρτίου 2014, θα γίνει γνωστό σους συμμετέχοντες.

Οι ομάδες του FINAL-FOURθα αγωνιστούν μεταξύ τους μετά από κλήρωση με το δεύτερο του Β’ Ομίλου να αγωνίζεται με έναν εκ των πρώτων των δύο άλλων ομίλων. Οι νικητές των αγώνων αυτών συμμετέχουν στον τελικό ο νικητής του οποίου αναδεικνύεται Πρωταθλητής Παίδων περιόδου 2013-2014.

Οι αγώνες της Τελικής Φάσης διεξάγονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Α.Π. που αφορούν αγώνες μπαράζ εκτός της ημίωρης παράτασης.

paides-pammiliakos-pyrgos-7-3-2014-2

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός: Πουλημένος, Μαθιουδάκης, Νάκας, Ντόριζας, Μπεκογιάννης, Μαρίνος (39’ Μακρινός), Ζούλιας (60’ Μπακάλσκι), Δερδελάκος (65’ Παπαδάτος), Χρόνης (58’ Μάλλης), Σοσόλι (36’ Σταθόπουλος), Μαρκέτος (42’ Λιβάνιος).

ΑΟ Πύργου: Γαβρίλης, Φουστέρης Ι., Ζαφειρόπουλος, Βλαβιανός Σ., Ξαγοράρης (55’ Νομικός), Χαραλαμπόπουλος, Δεληκούρας, Γκίργκιρης, Πούλης (67’ Ζώρζος), Τζούρος, Ντίνος. [Φύτρος, Βλαβιανός Γ., Φουστέρης Μ.]

-Λουλούδια αντάλλαξαν οι παίχτες των δύο ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα και κατόπιν έτρεξαν και τα πέταξαν στην κερκίδα!

-Εξαιρετική οργάνωση από την διοίκηση του Παμμηλιακού στα πρότυπα αγώνα της πρώτης ομάδας. Σε συνεργασία με τον Δήμο Μήλου ηχεία μετέφεραν τις μουσικές επιλογές του Milos FM πριν την έναρξη του αγώνα.

-Την αναμέτρηση διεύθυνε ο κ. Πάντος με βοηθούς τους κ.κ.Μαθιουδάκη και Κουλακιώτη.

-Φωτογραφικό αφιέρωμα από τον αγώνα στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ εδώ...)

paides-pammiliakos-pyrgos-7-3-2014-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρεμιέρα στα μπαράζ Νίκες για Αίαντα και ΑΟ Σύρου »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares