Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 01:21

ΑΟ Σύρου-Θύελλα 2-1-Δυσκολα αυτή τη φορά!

Με τους τρεις πολύτιμους πόντους έφυγε ο ΑΟ Σύρου νικώντας την Θύελλα Καμαρίου.

8IRA LYGNOY EKOΠέτυχε πάλι, όπως και στον τελικό του Κυπέλλου, δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο και η Θύελλα μπορούσε να σκοράρει.

Ο ΑΟΣ μπήκε με αέρα στο παιχνίδι, δείχνοντας υπομονή στην κυκλοφορία και διατηρώντας την κατοχή.

Συναντούσε όμως αντίσταση από την μεσοαμυντική λειτουργία της Θύελλας, που απείλησε άμεσα πρώτη στο 21',όταν ο Γιουρέλης βρέθηκε πλάγια στην περιοχή σε εξαιρετική θέση αλλά είδε το σουτ του να κοντράρεται από το τάκλιν του Παπαδάκη.

Στη φάση αυτή οι Σαντορινιοί διαμαρτυρήθηκαν για παρατεταμένο χέρι του πεσμένου αμυντικού, αλλά ο κ. Ζαράνης κοντά στην φάση το έκρινε ακούσιο.

Στο 28' η υπεροχή του ΑΟΣ απέδωσε καρπούς, από το θαυμάσιο εκτός περιοχής σουτ του Φρέιτας στο αριστερό παραθυράκι του Ξαγοράρη.

aos-8yella-8-3-2014-1

Οι Συριανοί έδειχναν να κυριαρχούν, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες και στο 37' κέρδισαν πέναλτι, όταν σε κόρνερ του Φρέιτας στο πρώτο δοκάρι, ο Αργυρός, χωρίς να πιέζεται απέκρουσε με το χέρι.

THIRA THIRAIKH METAFORES041Ο ρέφερυ έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα, παρά τις νέες διαμαρτυρίες των παικτών της Θύελλας, που ζητούσαν να θεωρηθεί ακούσιο το χέρι.

Ο Σταματίου ευστόχησε για το 2-0 και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου, αφού πρώτα χάθηκε μία τεράστια διπλή ευκαιρία για να μειώσει η Θύελλα.

Ο Γαλέος βρέθηκε ξεμαρκάριστος και με υπερένταση μπόρεσε με το στήθος να δώσει πορεία προς τα δίκτυα, η μπάλα πήρε ύψος κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη επαναφορά κανείς δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίκτυα, ούτε και ο Μπαλιάκας που σούταρε από πολύ κοντά.

Υπερηφάνεια και κενά διαστήματα

Στην επανάληψη η Θύελλα μπήκε για να παίξει για την υπερηφάνεια της και εκμεταλλεύτηκε τα κενά διαστήματα στην απόδοση του ΑΟΣ, κατάφερε να μειώσει στο 60' με σουτ του Αγκαράι.

aos-8yella-8-3-2014-2THIRA XALARHS

Παράλληλα γέμιζε ανησυχία τους μετέπειτα νικητές σε αρκετές από τις επιθέσεις της, ακόμα και στα τελευταία λεπτά.

Οι αλλαγές απέδωσαν και ο Καφιέρης με τον Βλαβιανό συμπλήρωσαν τους Αρβανίτη και Αγκαράι, που δημιουργούσαν κινδύνους.

Βέβαια η κούραση του Γαλέου αποδυνάμωσε το κέντρο, αλλά όσο ο ΑΟΣ δεν τελείωνε τις αντεπιθέσεις του και έχανε και αυτός ευκαιρίες, για μία ακόμη φορά, το σκορ ήταν ρευστό.

syros RAOYZAIOS new13Τελικά οι Συριανοί κατέκτησαν την νίκη και οι αντίπαλοι τους την χαρά της επιβεβαίωσης και της ικανοποίησης για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο διαιτητής κ. Ζαράνης, (Αρμακόλας-Δρόσος), ήταν κοντά στις φάσεις και πήρε χωρίς δισταγμό τις αποφάσεις στις δύο δύσκολες περιπτώσεις με τα πέναλτι.

aos-8yella-8-3-2014-3

Συνθέσεις

ΑΟ Σύρου: (Ζαχαρίου Ι.), Καραμαλίγκας 6.5, Καπλάνης 6 (65' Ξυγκάκης 7), Παπαδάκης 6.5, Τερόλη 6.5, Σούρλας 6.5, Φρέιτας 7 (80 Κόκκαλης), Περιάλης 7, Τζώρτζης 7, Σταματίου 7, Μανουδάκης 7, Πρίντεζης 6 (75' Ελ Κάντι).

Πάγκος: Μαραγκός, Δημητρακόπουλος, Βελέντζας, Περιάλης Ε.

alt

ΑΣ Θύελλα: (Κατζέλης Α.), Ξαγοράρης 6.5, Ιντριτ Μπίμπα 6.5, Ερμάλ Καουσχλάρι 7, Λυγνός 7, Μπαλιάκας 7, Γαλέος 7 (78'Βλαβιανός), Αργυρός 6 (66' Καραμολέγκος 6.5), Γιουρέλης 6 (52'Καφιέρης 6.5), Αρβανίτης 6.5, Δαμίγος 6.5, Αγκαράι 7

Παγκος: Αναπλιώτης, Ζαφειρόπουλος, Καράβολας.

 

Περισσότερες φώτος δείτε εδώ...

aos-8yella-8-3-2014-4

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares