Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 21:56

Κόντρα στον Ηρόδοτο των προβλημάτων

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανναξιακού για το σαββατιάτικο (15/3) παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρόδοτο για την 21η αγωνιστική στον 6ο όμιλο.

NAXOS MAYROSΣτην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 17 παίκτες αφού εκτός πλάνων βρίσκονται ο τιμωρημένος Κατσάνης, ο Τσατσαράς ο οποίος στο ματς με τον ΑΟΑΝ υπέστη κάταγμα στα πλευρά καθώς επίσης και ο Μανωλάς που αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα το οποίο δεν του επιτρέπει να δώσει το παρών στο ματς.

Αναλυτικά, η αποστολή έχει ως εξής: Γιουργούσης, Τσαϊλάκης, Χαμηλοθώρης, Καλογερής, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης, Ανδρεόπουλος, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Μπονιάκος, Μποδώνιας, Μπανακάκης, Λίμα, Σάντα, Ρόβας, Ευριπιώτης, Καρελέμογλου. 

Από την άλλη πλευρά ο Ηρόδοτος διανύει μία περίοδο με πολλά προβλήματα, καθώς οι παίκτες παρέμειναν απλήρωτοι και σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν προπονήθηκαν μέσα στην εβδομάδα.

 Η ανακοίνωση της διοίκησης

 «Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, περί αποχής των ποδοσφαιριστών του Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος από τις προπονήσεις της ομάδας, λόγω οικονομικών προβλημάτων, γνωρίζουμε τόσο σε εσάς όσο και στους φιλάθλους της ομάδας ότι, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, με βάση τα στοιχεία που διαθέτουμε και τα οποία είναι στη διάθεσή σας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, έχει ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό στις υποχρεώσεις της και προς τους ποδοσφαιριστές και προς τρίτους».

Με ανακοίνωσή του οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου απάντησαν στην διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά αναφέρουν:

«Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, θέλουμε να πούμε ότι εμείς έχουμε υπηρετήσει το σύλλογο και με το παραπάνω και αυτό αποδεικνύεται με την πορεία της ομάδας και τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Διαψεύδουμε την ανακοίνωση της διοίκησης. Αν ήταν σωστοί απέναντί μας δεν θα προχωρούσαμε σε αποχή από τις προπονήσεις της ομάδας. Να ξέρετε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα και περιμένουμε από τη διοίκηση να τηρήσει τις υποσχέσεις που μας είχε δώσει».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares