Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 22:10

Με... Περιάλη ο ΑΟΣ 2-1 τον Παμμηλιακό [video]

Με καλύτερο παίκτη και σκόρερ τον Γιώργο Περιάλη, ο ΑΟ Σύρου κατάφερε στο τέλος να αρπάξει την πολύτιμη νίκη στο ντέρμπυ με τον Παμμηλιακό.

MHLOS NEW-2013Στο αμφίρροπο πρώτο μέρος οι Συριανοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30', όταν από πάσα του Σταμούλη, ο Περιάλης μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ, παραβίασε την εστία του κατ'ανάγκη τερματοφύλακα της ομάδας της Μήλου Μήτσι, που παρ'ότι κλήθηκε να υπερασπίσει την εστία της ομάδας του, αν και η κανονική του θέση είναι χαφ, στάθηκε αξιοπρεπέστατα και δεν φέρει ευθύνη για κανένα γκολ.

Η εικόνα του πρώτου μέρους είχε τον ΑΟΣ να κυκλοφορεί εκείνος την μπάλα, να έχει την κατοχή και τον Παμμηλιακό να προσπαθεί με μεγάλες μπαλιές να βγει στην αντεπίθεση και να δημιουργήσει κινδύνους.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε καθώς οι Μηλιοί μπήκαν αποφασισμένοι, οι αλλαγές του κ. Γκούντζα βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας του και ο ΑΟ Σύρου δέχτηκε πίεση, ενώ η εστία του Καραμαλίγκα κινδύνευσε αρκετές φορές.

Έτσι φτάσαμε στο 68', όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Κυρίτσης μετουσίωσε σε γκολ με κοντινό σουτ την ανωτερότητα της ομάδας του και ισοφάρισε σε 1-1.

pammiliakos-ao-syrou-17-3-2014-1

Η πλάστιγγα στο χρονικό αυτό σημείο, έδειχνε να γέρνει προς την μεριά των Μηλιών, που έχοντας το μομέντουμ του αγώνα και σαφώς μεγαλύτερο ενθουσιασμό, συνέχισαν να φορτσάρουν για την ολική ανατροπή.

Όμως ο ΑΟΣ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, οι έμπειροι παίκτες του αντέδρασαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς πήρε δραματικό χαρακτήρα.

Τελικά και αφού προηγουμένως ο Σταματίου χάνοντας τον βηματισμό του δεν μπόρεσε να τελειώσει μία καλή φάση για την ομάδα του, ήλθε στο 86' πάλι ο Περιάλης με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ να λυτρώσει την Συριανή ομάδα, κάνοντας το 2-1.

Ο Παμμηλιακός έμεινε με την πικρή ικανοποίηση της καλής εμφάνισης, διεκδίκησε την νίκη που χάθηκε στις λεπτομέρειες.

pammiliakos-ao-syrou-17-3-2014-2

Ο ΑΟΣ, αφού αντιμετώπισε κατάματα το ενδεχόμενο του στραβοπατήματος, μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του, πήρε το τρίποντο και ατενίζει με αισιοδοξία την συνέχεια.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Πάντος, Σουλτάνης, Μενδρινός.

Συνθέσεις

ΑΟ Σύρου: Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Τερόλη, Παπαδάκης, Σούρλας, Ντε Φρέιτας (Φωτεινιάς), Περιάλης, Τζώρτζης, Σταματίου, Μανουδάκης, Πρίντεζης (Ελ Καντί -Κόκαλης)

Παμμηλιακός: Μήτσι, Κυρίτσης, Πουλάκης, Μπαργιαμι, Σίδερης, Ατανάσοφ, Φρόκου (Μαυρογιάννης), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β. (Δρίλης), Αχμέτ, Σίτυ (Παπαδημητρίου).

Η βαθμολογία των μπαράζ:

Άγιαξ Σύρου 6 βαθμοί (σε 2 αγώνες) και τέρματα 4-0

ΑΟ Σύρου 6 βαθμοί (σε 2 αγώνες) και τέρματα 4-2

Παμμηλιακός 0 βαθμοί (σε 1 αγώνα) και τέρματα 1-2

Πανθηραϊκός 0 βαθμοί (σε 1 αγώνα) και τέρματα 0-2

Θύελλα Καμαρίου 0 βαθμοί (σε 2 αγώνες) και τέρματα 1-4

pammiliakos-ao-syrou-17-3-2014-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares