Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 20:12

Pre game: Παμμηλιακός - Αίαντας Σύρου

Το μίνι πρωτάθλημα των μονών παιχνιδιών για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων συνεχίζεται.

MHLOS NEW-2013Μετά το τοπικό ντέρμπυ της Σαντορίνης και την νίκη του Πανθηραϊκού επί της Θύελλας Καμαρίου με 3-2, την Δευτέρα έχουμε στην Σίφνο την αναμέτρηση του  Παμμηλιακού με τον Αίαντα Σύρου. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι Μηλιοί, μετά το ρεπό τους και την ήττα από τον ΑΟ Σύρου, θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο για να διατηρήσουν τις έστω λιγοστές ελπίδες τους.

Στην προσπάθεια τους θα στηριχθούν πάλι στον «υπηρεσιακό» τερματοφύλακα Κλάιντι Μήτση, καθώς η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα καθιστά απαγορευτική την συμμετοχή του Θέμη Αιβαλιώτη.

Κατά τα άλλα οι μικροτραυματισμοί των Σίδερη και Τσιριγωτάκη δεν αναμένεται να  στερήσουν από τον κ. Ζ. Γκούτζα την δυνατότητα επιλογής τους στην αρχική ενδεκάδα, ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Δρίλη, που πάντως θα είναι στην αποστολή.

Τους τρεις πόντους όμως θα επιδιώξει να κατακτήσει και η ομάδα του Γ. Ρούσσου, προκειμένου να πάει αλώβητη στο μεγάλο ντέρμπυ της επόμενης αγωνιστικής με τον ΑΟΣ, που θα κρίνει πολλά, ίσως τα πάντα, στην υπόθεση του πρωταθλήματος.

Η Συριανή ομάδα με δύο νίκες στο ενεργητικό της, με συγκομιδή 6 πόντων και κυρίως με γεμάτες εμφανίσεις, που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση της, σίγουρα θα τα δώσει όλα για να συνεχιστεί το επιτυχημένο σερί της. 

Αγωνιστικά ερωτηματικό είναι η ετοιμότητα του Κώστα Μεμάι, που το πρόβλημα στο χέρι του τον κράτησε εκτός πλάνων στο προηγούμενο παιχνίδι.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Δεληγιαννης, που θα έχει βοηθούς τους κ.κ Μενδρινό και Ρούσσο.

alt

Το sportcyclades.gr θα είναι στην Σίφνο για να σας ενημερώσει έγκυρα και σφαιρικά, όπως πάντα προσπαθεί να κάνει.

Ο αγωνας θα μεταδωθεί ραδιοφωνικά και την ίδια μέρα θα δείτε σε βίντεο, τις καλύτερες φάσεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares