Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 00:10

Μέγα πάθος για την νίκη ο Παμμηλιακός

Νέα δεδομένα στα μπαράζ των 5 υποψηφίων ομάδων για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, δημιούργησε η νίκη του Παμμηλιακού στην Σίφνο.

Σε ένα δύσκολο, σκληρό αγωνιστικό χώρο βάζοντας δύναμη και πάθος επικράτησε του Αίαντα Σύρου, που επί 58' είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού κυριαρχώντας μεσοεπιθετικά, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί καθαρές ευκαιρίες στα πρώτα 45' και έχοντας χάσει πέναλτι.

Ο Αίας τον ρυθμό, οχυρωμένος ο Παμμηλιακός

MHLOS NEW-2013Στα πρώτα 18' οι ομάδες είχαν από μία ευκαιρία, πρώτα στο 10' ο Μήτση έβγαλε σε κόρνερ χαμηλά δεξιά στην γωνία του, σουτ του Σαγκινέτου μέσα από την περιοχή και 8' λεπτά αργότερα ο Σίδερης από το δεύτερο δοκάρι, σχεδόν από την γραμμή του άουτ, πήρε την πρώτη κεφαλιά, αλλά ο Ατανάσωφ από το ύψος του πέναλτι, δεν έπιασε την δεύτερη όπως ήθελε και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 22' έγινε το πέναλτι.

Σε μία άψογα εκτελεσμένη κομπίνα των παικτών του Αίαντα σε στημένο στην γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Κ. Ρούσσος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας πλάγια και η σέντρα του δημιούργησε σύγχυση στην περιοχή τέρματος, όπου ο Σαγκινέτος σούταρε από κοντά και ο κ. Δεληγιάννης κοντά στην φάση είδε ότι το χέρι του Κλαούντιο σταμάτησε την πορεία της μπάλας, καταλογίζοντας το πέναλτι.

Η φάση ήταν δύσκολα αντιληπτή από την εξέδρα, αλλά οι εμπλεκόμενοι παίκτες και των 2 ομάδων μας διαβεβαίωναν για την παράβαση στο τέλος του αγώνα.

Το πέναλτι το έχασε ο Κώτσης με χλιαρό κτύπημα που έδιωξε με τα πόδια ο Μήτση.

Η απώλεια του πέναλτι δεν έδειξε να επηρεάζει τον Αίαντα, οι παίκτες του οποίου ξέροντας ότι το ματς είχε πολύ δρόμο, ανέβασαν ταχύτητα και πίεσαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι επιθέσεις του Αίαντα ενώ ξεκινούσαν πολύ καλά με τον Μπαλόπιτα να κάνει πολλή δουλειά και τον Μπόριτς να συνδέει με ποιότητα τις γραμμές και στα άκρα να δημιουργούνται ρήγματα, εξατμίζονταν από τις λάθος επιλογές στην τελική πάσα.

Ο Παμμηλιακός με τον Ατανάσωφ να κερδίζει μάχες παντού και τους Σίδερη και Κλαούντιο να βγαίνουν σχεδόν πάντα πρώτοι στην μπάλα, κράτησε το 0, αλλά ο Β. Καμακάρης και ο Άχμετ φαίνονταν ξεκομμένοι και οι βαθιές μπαλιές προς αυτούς εύκολα αντιμετωπίζονταν από την άμυνα.

Ο Τσιριγωτάκης, κυρίως και ο Παπαδημητρίου, προσπάθησαν να δώσουν μία ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης, χωρίς ποτέ να γίνουν απειλητικοί.

pammiliakos-ajax-24-3-2014-1

Στο 58 άλλαξαν όλα

Ο Αίας μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στην επανάληψη αυξάνοντας την πίεση, χάνοντας ευκαιρίες στο 48',όταν η κεφαλιά του Βασάλου από την γωνία της μικρής περιοχής πέρασε λίγο άουτ και μία ακόμα καλύτερη στο 53' όταν πρώτα ο Μήτση έπεσε στα πόδια του Μουράι σε τετ α τετ, στη συνέχεια το σουτ του Μπαλόπιτα κόπηκε από το τάκλιν του Ατανάσωφ, για να έλθει υπό πίεση ο Σαγκινέτος να σουτάρει ψηλά άουτ.

Στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα το γκολ έδειχνε θέμα χρόνου.

Στο 58' όμως ο Τσιριγωτάκης πέρασε μία κάθετη στον Αγγ. Ζούλια, την χρυσή αλλαγή του Ζ. Γκούτζα που είχε μπει λίγο πριν στον αγώνα, και αυτός με θαυμάσια τοποθέτηση ανάμεσα στα στόπερ, μπήκε στην περιοχή και τελείωσε άψογα την φάση, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Το γκολ επέδρασε καθοριστικά και στους δύο.

Οι παίκτες του Παμμηλιακού με φτερά στα πόδια πλέον, κλείδωσαν το δικό τους μισό του γηπέδου και τα αρκετά φάουλ και κόρνερ που παραχώρησαν δεν τους κόστισαν παρά μόνο την δεύτερη κίτρινη του Κλαούντιο για χέρι κοντά στην περιοχή, που χρειάστηκε να σώσει ο Μήτση στο δυνατό σουτ του Ρούσσου.

Για το επιθετικό κομμάτι δεν πολυνοιάστηκαν και απείλησαν μία φορά στο 68' με κοντινή κεφαλιά του Κυρίτση, από φάουλ του Παπαδημητρίου, που μπλόκαρε ο Συριανός.

Ο Αίας δεν συνήλθε ποτέ από το σοκ του γκολ που δέχτηκε.

Νεύρα, μουρμούρα και απογοήτευση δεν άφησαν τους παίκτες να βρουν καθόλου ρυθμό και μόνο δύο σουτ εκτός περιοχής του Μπόριτς και του Κώτση ανησύχησαν τον Μήτση.

Ο Γ. Ρούσσος ρίσκαρε αλλά τίποτε δεν έβγαινε πλέον στην ομάδα του.

Έτσι μετά και από πεντάλεπτη καθυστέρηση, λόγω των συχνών διακοπών, ο κ. Δεληγιάννης  με τους βοηθούς του κ.κ Μενδρινό και Ρούσσο έστειλαν τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Ένταση στη λήξη

Με το σφύριγμα της λήξης επικράτησε μεγάλος εκνευρισμός στα αντίπαλα στρατόπεδα, με έντονες φραστικές αντεγκλήσεις και ευτυχώς η παρέμβαση των υπεύθυνων των ομάδων και των προπονητών, απέτρεψε την σπίθα για να ανάψει η φωτιά.

Φωτιά που άναψε εκτός των γραμμών του γηπέδου, όπου έπεσαν βρισιές και σπρωξιές, που δεν επεκτάθηκαν.

Στο τέλος ηρέμησαν τα πράγματα και άπαντες αποχώρησαν ήρεμα.

Συνθεσεις

Παμμηλιακός: (Ζ. Γκούτζας), Μήτση 8.5, Κυρίτσης 7, Πουλάκης 7, Μπαριάμι 7.5, Σίδερης 7.5, Ατανάσωφ 8, Καμακάρης 6.5 (62'Σίτι 7), Τσιριγωτάκης 8, Παπαδημητρίου 7 (81'Δρίλης), Άχμετ 6.5, Μαθιουδάκης 6.5 (53'Ζούλιας 7.5).

alt

Πάγκος: Καμακάρης Μ., Σίδερης Σ.

Αίας Σύρου: (Γ. Ρούσσος), Συριανός 7, Καράβας 7 (56' Σένκα 6.5), Φουάσης 7, Βασάλος 7, (76'Βαμβακούσης), Αναγνωστόπουλος 7, Μουράι 6.5 (63' Ρούσσος Γ. 6.5), Κώτσης 6.5, Μπαλόπιτας 7.5, Σαγκινέτος 7, Μπόριτς 7, Ρούσσος Κ. 7.

Παγκος: Καμπάνης, Νικητίδης, Γεράρδης, Γκούφας.

 

Δείτε φώτος απο τον αγώνα εδώ...

pammiliakos-ajax-24-3-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares