Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 23:43

Πούλος: Ο ΑΟΣ η καλύτερη ομάδα, ο πειθαρχημένος Αίαντας την πρωτιά

Ο Μάκης Πούλος στην 1η του συνέντευξη μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Σύρου Ο Μάκης Πούλος στην 1η του συνέντευξη μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Σύρου

Ο πρώην προπονητής του Αίαντα και του ΑΟ Σύρου Μάκης Πούλος μετά από αρκετό καιρό απαντά σε ερωτήματα μας σχετικά με τους αγώνες μπαράζ, την επιτυχία του Αίαντα, αλλά και για την πρώην του ομάδα τον ΑΟ Σύρου.

POULOS GRAFIAΚατά τον Μάκη Πούλο η πειθαρχία και τύχη ήταν τα συστατικά που είχε ο Αίαντας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες των μπαράζ, πράγμα που κατά τον έμπειρο τεχνικό έκρινε κατά πολύ την υπόθεση τίτλος «Το πρωτάθλημα κρίθηκε στην πειθαρχημένη παρουσία του Άγιαξ, που είχε λίγη τύχη παραπάνω, η οποία όμως είναι απαραίτητη στο ποδόσφαιρο. Επίσης ο Πανθηραϊκός για ακόμη μια φορά έκανε μία κακή αρχή, καθώς και στην κάμψη που παρουσίασε στους αγώνες μπαράζ ο ΑΟ Σύρου. Ο Παμμηλιακός και η θύελλα για διάφορους λόγους παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, παρόλο τις καλές εμφανίσεις τους στα παιχνίδια θύελλα με ΑΟΣ και Παμμηλιακού με Άγιαξ».

Πόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία του Αίαντα και ποια νομίζεις ότι ήταν η επιτυχημένη συνταγή που ακολουθήθηκε; «Η επιτυχία του Άγιαξ ήταν πολύ μεγάλη γιατί ξεπέρασε ομάδες με πιο "βαριά φανέλα"και μεγαλύτερο μπάτζετ. Η συνταγή ήταν η ηρεμία εργασίας, συγκέντρωση στον στόχο, καλές συνθήκες προπόνησης και λίγη τύχη όπως προείπα. Αλλά το μεγαλύτερο ρόλο νομίζω έπαιξε η θέληση των παικτών».

Αποτυχία για τον ΑΟ Σύρου, και τι έφταιξε;

«Για τον ΑΟ Σύρου ήταν μια καλή χρονιά αλλά στο τέλος δεν επιτεύχθηκε ο βασικός στόχος. Οι λόγοι είναι πολλοί, έχω άποψη και είναι τεκμηριωμένη που βασίζεται σε ποδοσφαιρικά standardsαλλά δεν θέλω να αναφερθώ δημόσια για ευνόητους λόγους. Όταν και αν χρειαστεί από την διοίκηση μπορώ να αναφερθώ και να τα αναλύσω».

Τι βλέπετε στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική;

«τα μπαράζ για την Εθνική είναι μια γιορτή για τον Άγιαξ. Βασικό είναι ότι πάει χωρίς άγχος στους αγώνες!! Έχει να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους αλλά πιστεύω και σημειώστε το αυτό ότι μπορεί να τα καταφέρει! έχει τα προσόντα».

την διαδικασία των μπαράζ πως την είδατε;

«Νομίζω ότι πρέπει να αποφευχθεί στο μέλλον αυτή η διαδικασία σε ουδέτερες έδρες. Έτσι θα βλέπουμε ματς με ενδιαφέρον και πολύ περισσότερο δεν θα τα παρακολουθούν 20 θεατές. Προτιμώ και προτείνω στην κανονική περίοδο δυο ομίλους (βόρειος – νότιος) και στο τέλος χιαστί μπαράζ από τις θέσεις 1-4 αλλά να γίνονται στις έδρες των ομάδων που τερμάτισαν στις υψηλότερος θέσεις, όπως είχε γίνει το 2008-2009, αν θυμάμαι καλά».

Λίγο μετά την αποτυχία του ΑΟΣ, ειδικά από ΜΜΕ η ευθύνη έπεσε σε ορισμένους παίκτες. Έγιναν τελικά λάθη σε αυτήν την ομάδα, μπορούμε να μιλήσουμε για λάθος χειρισμούς και ένα σχόλιο σας για την λύση της συνεργασίας σας με τον ΑΟΣ;

«Οι παίκτες του ΑΟΣ είναι από τους καλύτερους και έκαναν μεγάλη προσπάθεια… είμαι υπέρ των παικτών. Εγώ περίμενα εφόσον εγώ σχεδίασα την ομάδα να τελειώσω την χρονιά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Είχα σχεδιάσει την περιοδικότητα της προπόνησης, το σχεδιασμό για τα μεγάλα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι με μια δυο άσχημες εμφανίσεις έπρεπε να είχα αυτή την κατάληξη και πολύ περισσότερο μετά από μια ήττα, που ήρθε από ατυχία..δεν το περίμενα. Σε συνεργασία με την διοίκηση κάναμε επαγγελματική δουλειά με τα παιδιά. Ο Γιάννης τα πήγε καλά μετά από εμένα… Το ότι ο ΑΟΣ δεν πήρε το πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι δεν είχε την καλύτερη ομάδα. Για εμένα ήταν η καλύτερη ομάδα! απλά απέτυχε σε ορισμένους τομείς, ειδικά στο ματς με τον Άγιαξ. Έδειξε μια κάμψη στα μπαράζ σε επίπεδο δυνάμεων, πράγμα που δεν συνέβαινε μέχρι τον τελικό Κυπέλλου».

poulos-arxolekas-diloseis-serifos-2012-1

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares