Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 19:45

Φιλική αναμέτρηση και άτυπη ρεβανς στην Άνδρο

Το Σαββατο στις 16.30 θα διεξαχθει στο δημοτικο σταδιο Ανδρου "Ι.Μ.ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ" φιλικο παιχνιδι μεταξυ των ομαδων της ΥΔΡΟΥΣΑΣ και του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ στα πλαισια της ατυπης "ρεβανς" του μεταξυ των δυο φιλικο στο Μπατσι πριν απο περιπου ενα μηνα.

ANDROS KOMOTIRIO GIOTA-NIKOSΟι φιλαθλοι που θα βρεθουν στο γηπεδο θα εχουν μεταξυ των αλλων την ευκαιρια να θαυμασουν και παλιες "δοξες" του Ανδριακου ποδοσφαιρου μιας και εχει προγραμματισθει αμεσως μετα το παιχνιδι των ανδρων, φιλικο παλαιμαχων των δυο συλλογων.

Φιλικο παιχνιδι που θα διεξαχθει ως ελαχιστος φορος τιμης στον παλαιμαχο Ανδριωτη Διονυση (Σακη) Σφαέλο, που εφυγε απο τη ζωη πριν απο λιγες μερες.

Κατα τα αλλα  οι διεργασιες στον ΑΝΔΡΙΑΚΟ συνεχιζονται κανονικα ωστε τα παντα να λειτουργουν ομαλα τοσο στο τμημα του στιβου, αλλα και στην κατευθυνση του σωστου σχεδιασμου για την ποδοσφαιρικη ομαδα της νεας περιοδου.

Η συνεργασια με τον συμπολιτη ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ δειχνει να περνα σιγα σιγα σε αλλη φαση μετα και απο το "φιλικο" προπονησης μεταξυ μικτης ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ-παλαιμαχων με το νεο αιμα του Ανδριακου ποδοσφαιρου,τους αχτυπητους "πιτσιρικαδες" της ομαδας νεων του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ.

Φιλικο προπονησης που βρηκε τις δυο ομαδες ισοπαλες με 2-2, με μεγαλο κερδος την "ποδοσφαιρικη-γηπεδικη γνωριμια" αρκετων αυριανων συμπαικτων, το "παντρεμα" των οποιων αφηνει πολλες υποσχεσεις για το ποδοσφαιρο της Ανδρου.

Αξιζει για αλλη μια φορα να αναφερθουμε στη σωστη οργανωση των ακαδημιων ποδοσφαιρου του ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ  που λειτουργουν παντα υπο την εποπτεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Όλοι στο "Ι.Μ.ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ" να απολαυσουμε ενα ποδοσφαιρικο απογευμα.

 

 

για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

ΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares