Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 16:20

Βουρρρ για Γ΄Εθνική ο Αίαντας [pics]

Ζωντανός στο όνειρο της ανόδου στην Γ΄Εθνική παραμένει ο πρωταθλητής Κυκλάδων Αίαντας Σύρου, ο οποίος σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Θυμιανών, ξεκινώντας με τρίποντο τις υποχρεώσεις του στους αγώνες μπαράζ.

Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου έπαιξε για ακόμη μία φορά έξυπνο ποδόσφαιρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 29΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του 1ου της σκόρερ Μπενίτου Σαγγινέτου. Λίγο νωρίτερα ο Βασιλάκης με σουτ είχε απειλήσει άμεσα την εστία του Συριανού. Το 1ο ημίχρονο σημαδεύτηκε με δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγειρε προς την πλευρά του Ηρακλή, ο οποίος είχε 2-3 καλές στιγμές να ισοφαρίσει. Το παιχνίδι για τους Χιώτες έλαβε τέλος στο 89΄όταν ο Τσφάρας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπαλόπιτας έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του Αίαντα όταν η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι του Σαββίδη.

Να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι από την πλευρά του Ηρακλή, ενώ στο πλάι της Συριανής ομάδας θα μπορούσε να σταθεί περισσότερος κόσμος με το σύνολο των φιλάθλων των δύο ομάδων να μην ξεπερνά τους 300.

Ακολούθησε η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή Κυκλάδων για τη σεζόν 2013 -2014, ο οποίος πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες και την διοίκηση του Αίαντα.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Βασιλάκης, Δεληθοδωρής (Αθηνών)

Αίαντας Σύρου: Συριάνος, Μεμάι, Τσιριγώτης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπητας, Κώτσης, Μουράι (85΄Ρούσσος), Σαγκινέτος (66΄ Βαμβακούσης), Ρούσσος Γ. (57' Μπογκντάν), Ρούσσος Κ.

Ηρακλής Θυμιανών: Σαββίδης, Ζαμπετάκης Α., Τσαφαράς, Μπαλής, Αφεντής (27΄ Μπολένα), Τσαγκάτος, Καϊμάκης, Τελίδης (22΄ Μονιός) , Ζαμπετάκης Ν., Βασιλάκης (82΄ Ζαμπετάκης Κ.), Γούτης

AJAX-KOYPA 2014AJAX-THIMIANA EXEDRAAJAX-THIMIANA EXEDRA 1AJAX-THIMIANA FASHAJAX-THIMIANA LHXH

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares