Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 21:51

Ελεύθερος και ο Ελ Κάντι

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αναζητήσει ο Γιάννης Ελκάντι, καθώς χθες έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Σύρου.

Ο Ελληνολιβανέζος επιθετικός την περσινή περίοδο είχε 9 συμμετοχές και 4 τέρματα με την φανέλα του ΑΟ Σύρου και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του ήρθε elkanti-stamatiou parousiashη ατυχία με το πρόβλημα στο δελτίο του, όπου η γραφειοκρατία και οι ασάφειες της ΕΠΟ του στέρησαν ολόκληρη τη χρονιά.

Η επόμενη ημέρα για τον 24χρονο επιθετικό δεν είναι έχει γίνει ακόμη γνωστή, αφού ο ίδιος θέλει να εξετάσει προσεκτικά τις προτάσεις που έχει και έπειτα να αποφασίσει. Όπως πάντως αναφέρει ο ίδιος προτεραιότητα γι αυτόν αποτελεί μία ομάδα σε Αθήνα ή Πειραιά.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Ελ Κάντι, με δήλωση του στο S.C. μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμα του από την ομάδα της Σύρου, λέγοντας: «Η συνεργασία μου με τον ΑΟΣ ήταν εκπληκτική… θέλω να ευχαριστήσω όλη την διοίκηση και τους συμπαίκτες μου για την χρονιά που περάσαμε και για την στήριξη τους στις δύσκολες στιγμές. Ειδικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο που με εμπιστεύτηκε και εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να πετύχει τους μεγάλους στόχους που έχει».

Όσο για το μέλλον του και ερωτούμενος αν τον δούμε σε κάποια άλλη ομάδα των Κυκλάδων είπε: «Προς το παρόν κάνω διακοπές… ύστερα από αυτό θα εξετάσω τις προτάσεις που θα έχω, αλλά προτεραιότητα φέτος για μένα αποτελεί να επιλέξω μία ομάδα σε Πειραιά ή Αθήνα ώστε να είμαι κοντά στο σπίτι μου».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares