Κυριακή, 03 Αυγούστου 2014 18:17

Συνεχίζει την συνεργασία με Καχριμάνη ο ΠΑΣ.

Η ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε είδαμε την ομάδα του Πανσιφναϊκού αγνώριστη όσο αφορά την φυσική της κατάσταση.

Μια ομάδα που δεν «κατέβαζε διακόπτες» από το 60’ όπου βλέπαμε στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά πίεζε και πάλευε τα παιχνίδια έως το 90’!

Σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στην σωστή προετοιμασία του καλοκαιριού αλλά και στον ιδικό καθηγητή ποδοσφαίρου κ. Καχριμάνη.

Η σιφνέικη διοίκηση, βλέποντας τα αποτελέσματα ζήτηση από τον κόουτς, να προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του στον σύλλογο, τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στις ακαδημίες.

Ανακοίνωση Πανσιφναϊκού

Ο Πανσιφναϊκός Αθλητικός Σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο σπουδαίος καθηγητής ποδοσφαίρου, Scouter και προπονητής κος Γεώργιος Καχριμάνης θα συνεχίσει να προσφέρει και τη φετινή χρονιά τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Σύλλογο.

Ο κος Καχριμάνης θα βρίσκεται στη Σίφνο την Παρασκευή 22 Αυγούστου που ξεκινάει την προετοιμασία της η ομάδα και μαζί με το τεχνικό επιτελείο θα κάνουν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις στους αθλητές μας και θα σχεδιάσουν το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας έτσι ώστε αυτή να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Επίσης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον τομέα των ακαδημιών μεταφέροντας την εμπειρία και τις γνώσεις του στους άξιους προπονητές των ακαδημιών μας.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά που ξεκινάει με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες να είναι η αρχή μεγάλων επιτυχιών για την ομάδα!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares