Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 07:24

Τι θα γίνει στα Μάρμαρα;

Ενώ οι μέρες περνούν, η ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα πλησιάζει και οι ομάδες έχουν προγραμματίσει και σύντομα αρχίζουν την προετοιμασία τους, νέα δεν υπάρχουν από την νοτιοανατολική Πάρο.

Με δεδομένο το ναυάγιο του περσινού, επιτυχημένου στο αγωνιστικό κομμάτι, εγχειρήματος της Ένωσης Αστέρα Μαρμάρων-Μαρπησσαικού, στο ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου, το τοπίο για φέτος παραμένει θολό, ήδη τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και η ίδια η συμμετοχή, ενώ ακούγονται και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προβληματίζονται και σκέπτονται να βρουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη για την νέα χρονιά.

Οι Μαρπησσαίοι δηλώνουν ξεκάθαρα ότι για αυτούς δεν τίθεται θέμα συνέχισης του περσινού πειράματος και ότι τους αφορά μόνο η συνέχιση των υπολοίπων τμημάτων του συλλόγου, καθώς και η λειτουργία των τμημάτων υποδομών του ποδοσφαίρου.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του Αστέρα κ. Ανδρέας Σάμιος ήταν σε συζητήσεις με ομάδα παραγόντων, ούτως ώστε με κάποιες διορθώσεις στο καταστατικό του συλλόγου να δημιουργηθεί μία καινούρια διοικητική κατάσταση, που θα κατέβαζε και θα έτρεχε την ομάδα που θα προέκυπτε.

Όμως και εκεί φαίνεται ότι το μέτωπο δεν είναι αρραγές.

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, όμως συνεχώς ραντεβού αναβάλλονται, διαφωνίες προκύπτουν και κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει το τι μέλλει γενέσθαι.

Προσπαθήσαμε και επικοινωνήσαμε με πολύ κόσμο, μήπως αλιεύσουμε κάτι θετικό και συγκεκριμένο, αλλά δεν βρήκαμε ανταπόκριση. 

Πιστεύουμε και ευχόμαστε πως έστω και με χρονική καθυστέρηση, έστω στο παρά πέντε θα βρεθεί η διοικητική φόρμουλα και θα αποτραπεί το απευκταίο, να μείνει η Πάρος με μειωμένη εκπροσώπηση στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Το καμπανάκι έχει ήδη κτυπήσει και οι μέρες λιγοστεύουν...

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares