Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 23:11

Αποτυχημένη κρούση στον Περιάλη

Και ενώ ο ΑΟ Σύρου συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει εναγωνίως μεταγραφικούς στόχους που θα μπορέσουν να ενισχύσουν κυρίως στον επιθετικό τομέα την ομάδα της Σύρου.

Μετά το ναυάγιο στις δοκιμές των τριών ξένων, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα στην έκδοση δελτίου και ενώ τα επιθετικά προβλήματα στο φιλικό με τον Αίαντα ήταν εμφανή, η διοίκηση αποφάσισε να χτυπήσει και πάλι την πόρτα του Γιώργου Περιάλη, που πέρυσι ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, ωστόσο δεν συνέχισε στον Κυπελλούχο, αφού στις συζητήσεις που έγιναν για ανανέωση της συνεργασίας υπήρξε διαφορά στις παροχές, με την Θήβα που γνώριζε καλά την αξία του Περιάλη να κάνει την προσφορά που χρειάστηκε ώστε ο παίκτης να πει το ναι.

Μάλιστα αν και ο Περιάλης δικαιώθηκε από αυτήν την πρόταση, έδειξε ότι είναι παίκτης που ξέρει να τιμά τις ομάδες που εργάζεται και αν και του έγινε νύξη δεν έκανε καν λόγο πάνω στις παροχές, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο σε μία μελλοντική συνεργασία με τον ΑΟΣ, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της Θήβας και θα τιμήσει την υπογραφή του μέχρι τέλους.

Προσωρινά η μόνη σχέση που θα έχει ο Γιώργος Περιάλης με τον ΑΟ Σύρου θα είναι οι προπονήσεις που θα κάνει μαζί με την ομάδα της Σύρου, μετά και από την σύμφωνη γνώμη του προπονητή του Τάκη Πλατή, ο οποίος ποντάρει πολλά στα πόδια του Τηνιακού άσσου. Την Τετάρτη ο Περιάλης τακτοποιώντας το στρατιωτικό του (μετάθεση) θα αναχωρήσει για την Θήβα όπου θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσο για τον ΑΟ Σύρου θα συνεχίσει να εξετάζει περιπτώσεις ελευθέρων παικτών, καθώς όπως φαίνεται οι περσινές «βιαστικές κινήσεις» όπως χαρακτηρίστηκαν ήταν πιο ενδεδειγμένες και αποτελεσματικές από τις φετινές, όπου τελικά δεν εκπληρώθηκαν στο ακέραιο οι μεταγραφικοί στόχοι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares