Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 17:11

«Καυστικός» για την αναβολή ο ΑΟ Σύρου.

Με αναβολή θα ξεκινήσουν τη χρονιά ο ΑΟ Σύρου και η Υδρούσα, καθώς πριν λίγο η ΕΠΣ Κυκλάδων αποφάσισε να αναβάλει το μεταξύ τους παιχνίδι για την 1η αγωνιστική.

Ο λόγος της αναβολής είναι η ασυνεννοησία που υπήρξε μεταξύ των δύο σωματείων σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, με την ένωση να προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή που όπως φαίνεται δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί.

Η ομάδα που αντιδρά περισσότερο είναι ο ΑΟ Σύρου, καθώς λόγω της οικονομικής στενότητας ήθελε την διεξαγωγή του παιχνιδιού την Παρασκευή, προκειμένου να μην υπάρξει διανυκτέρευση. Μάλιστα το σωματείο της Σύρου προχώρησε στην παρακάτω καυστική ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές κατά της Ένωσης και της Υδρούσας:

"Ο Α.Ο. Σύρου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του αλλά και την απορία του, για την αναβολή του  αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Υδρούσα στην Ανδρο. Δεν θυμόμαστε να εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού, χωρίς να υπάρχει λόγος. Η ομάδα είχε ήδη βγάλει τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής και μαθαίνουμε ότι τελικά το ματς δεν θα γίνει με απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, που το έκανε για να μην δυσαρεστήσει τη γηπεδούχο ομάδα. Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε δεχτεί να αγωνιστούμε πολύ πρωινές ώρες ή ακόμα και Πέμπτη προκειμένου να εξυπηρετήσουμε ομάδες άλλων νησιών. Ειδικά η Υδρούσα δεν νομίζουμε να έχει παράπονο από τον ΑΟΣ, αφού πάντα συναινούμε σε κάθε της αίτημα. Τώρα λοιπόν και ενώ η ΕΠΣ Κυκλάδων είχε ορίσει από χθες την αναμέτρηση για την Παρασκευή, υπαναχωρεί στις... μαγκιές της Υδρούσας και μας ενημερώνει μια μέρα πριν την ημέρα του αγώνα ότι τελικά δε θα γίνει. Ευχαριστούμε τόσο τη διοργανώτρια αρχή για το σθένος και την αποφασιστικότητά της που τη μια ορίζει και την άλλη αναβάλλει αγώνες κάνοντας τον ΑΟΣ μπαλάκι, αλλά και το σωματείο της Υδρούσας για την αλληλεγγύη και την κατανόηση που έδειξε. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά λοιπόν στις ομάδες που θα παίξουν στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος!".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares