Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 12:07

Αποστομωτικός για τους επικριτές του ο Παχατουρίδης

Εμπάθεια στο πρόσωπο του… Αυτό δείχνουν τα "ανώνυμα σχόλια" που φτάνουν κατά καιρούς στο σάιτ μας και αφορούν τον προπονητή του ΑΟ Μυκόνου κ. Θεοφύλακτο Παχατουρίδη.

Πιο συγκεκριμένα κάποιοι που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους αποστέλλουν συχνά – πυκνά υποτιμητικά ή εμπρηστικά σχόλια μέσω της φόρμας που υπάρχει κάτω από τα άρθρα.

Φυσικά η ομάδα σύνταξης του S.C. φιλτράρει αυτά τα σχόλια και στις περισσότερες των περιπτώσεων τα διαγράφει. Κάποια από αυτά που αξιολογούμε ότι δεν θίγουν παίρνουν την έγκριση μας και βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το άρθρο αυτό γράφεται με αφορμή ένα τελευταίο ανώνυμο σχόλιο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφερόταν στον κ. Παχατουρίδη, λέγοντας ότι δεν διαθέτει συμφωνητικό συνεργασίας με τον ΑΟ Μυκόνου, όπως και δίπλωμα προπονητή.

Εμείς από την πλευρά μας λόγω της πολυετούς ανάμειξη μας με το ποδόσφαιρο γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και σε συνομιλία που είχαμε με τον κ. Παχατουρίδη πήραμε την απάντηση του, που το πιο πιθανό είναι να βάλει φρένο στους «ανώνυμος σχολιαστές του», καθώς ο έμπειρος κόουτς φάνηκε αποστομωτικός στους επικριτές του:

«Όλα αυτά που γράφονται είναι κακοήθειες από ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Τους προκαλώ να βγουν από την τρύπα τους και να έρθουν να με βρουν ώστε να τους δείξω την πιστοποίηση από την ΕΠΟ και το κατατεθειμένο στην εφορία συμφωνητικό που έχω υπογράψει στον ΑΟ Μυκόνου, όπως και την εγγραφή μου στον Σύνδεσμο Προπονητών Βοιωτίας, όπου εδώ και πολλά χρόνια ανήκω ως προπονητής. Δεν καταλαβαίνω προς τι τόσο πολύ λάσπη… είμαι αποφασισμένος να κάνω ότι χρειάζεται για να προστατέψω το όνομα μου και την υπόληψη μου. Είμαι στην διάθεση όποιου το επιθυμεί για να λάβει τις απαντήσεις που χρειάζεται».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares