Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 21:15

Πέρασε από το ΔΑΚ ο Καρτεράδος [pics]

Την 2η συνεχόμενη νίκη και την 4η συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες ο Καρτεράδος, ο οποίος με δύο τέρματα του Μπινιέρη πήρε τη νίκη με 1-2 κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου.

PAPADOPOULOSΟ Λευτέρης Τζούρος που παρακολούθησε τον αγώνα από τις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου λόγω της γνωστής τιμωρίας που εκτίει, είδε τους παίκτες του να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος να φεύγουν με το τρίποντο από τη Νάξο, κόντρα σε έναν ΠΑΣ, που είχε 1-2 καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με τον Κατσιούλη, μείωσε σε 1-2 με τον Σκιαδά, αλλά από εκεί και πέρα εγκλωβίστηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας της Σαντορίνης, στην οποία να σημειωθεί τις οδηγίες του τιμωρημένου κόουτς προς του παίκτες μετέφερε ο βοηθός του κ. Δεναξάς.

Τα γκολ

(0-1) Στο 26ο λεπτό ο Μπινιέρης δέχτηκε μία πάσα του Νομικού και αφού διείσδυσε στην περιοχή του ΠΑΣ, με εύστοχο πλασέ νίκησε τον Χαριτίδη.NAXOS XROMATA PANTELIAS 250 NEW

(0-2) Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί τον παικτών του Καρτεράδου, καθώς δύο λεπτά αργότερα (28’) ο Ζερβάκης σέντραρε από δεξιά, αλλάζοντας παιχνίδι προς τα δεξιά, με τον Μπινιέρη και πάλι να γίνεται αποδέκτης της μπάλα δοκιμάζοντας ένα σουτ από τα 20 περίπου μέτρα, με την μπάλα αφού είχε αλλάξει και λίγο πορεία από σώμα αμυντικού να καρφώνεται στο δεξί παράθυρο της εστίας του Χαριτίδη.

NAXOS XROMATA PANTELKO 250 NEW(1-2) Ο ΠΑΣ είχε απάντηση πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 35’ με τον Σκιαδά, όταν ο αρχισκόρερ του ΠΑΣ δέχτηκε στρωμένη την μπάλα από τον Σπάη και με όμορφο αριστερό σουτ λίγο από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Κουρδελάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Στην επανάληψη ο Καρτεράδος ήταν καλύτερος, έχοντας ακόμη 1-2 καλές στιγμές για να σκοράρει. Απεναντίας ο ΠΑΣ Νάξου αν και καιγόταν για κάποιο τέρμα δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κουρδελάκη.

Πολύ καλή η διαιτησία των Φαν Άακεν, Δεληγιάννη, Μουτάφη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χαριτίδης, Μανιός (78’ Μελανίτης), Πιταράς (46’ Κουφόπουλος), Πρωτονοτάριος ©, Ματάκιας, Ζάκο, Βαγενάς, Σκιαδάς, Μοσχονάς (59’ Ξενάκης), Κατσιούλης, Σπάης.

Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Ζερβάκης (79’ Ντάνεφ), Νομικός Γ., Φύτρος, Ξαγοράρης ©, Νομικος, Τζούρος, Κλουβάτος, Μπινιέρης, Αγκαράι, Βαζαίος (82’ Κουντούρης).

Η βαθμολογία - Φωτογραφίες από τον αγώνα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares