Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 18:39

Top 5 goals... Φύτρος την πρωτιά [vid]

Για ακόμη μια αγωνιστική, πολλά και όμορφα τέρματα σημειώθηκαν στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Η ομάδα επιλογής του S.C. λαμβάνοντας υπόψην την ομορφιά του τέρματος και την απόσταση, τον βαθμό δυσκολίας και την κρισιμότητα του αγώνα ψήφισε ως πρώτο τέρμα αυτό του Μάρκου Φύτρου στο Λάβα – Θύελλα. Ακολουθούν κατά σειρά το γκολ του Μπινιέρη (ΠΑΣ Νάξου – Καρτεράδος), του Κοζανίδη (Πανθηραϊκός – Αστέρας Τραγαίας), του Σταματίου (Φιλώτι – Πανναξιακός) και του Ζουμή στο Σέριφος – Πανσιφναϊκός. Στην λίστα επίσης ήταν τα τέρματα των Σαγκινέτου, Παρίση και Δαμίγου.

Πάμε λοιπόν, να δούμε τα πέντε καλύτερα τέρματα που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο 29-30 Νοεμβρίου και φυσικά έχουν βιντεοσκοπηθεί από τις κάμερες μας.

5) Ζουμής ( Α.Ο Σερίφου - Πανσιφναϊκός 1-2 )

Αρχή, με το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο Σερίφου και τον Πανσιφναϊκό, όπου ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Νίκος Ζουμής, με πολύ όμορφο γυριστό σουτ, σημειώνει το 1-2, ολοκληρώνοντας έτσι την ανατροπή του σκορ, αφού ο Α.Ο Σερίφου είχε προηγηθεί με 1-0 από το 57ο λεπτό. 

4) Σταματίου ( Α.Μ.Σ Φιλωτίου - Πανναξιακός 1-0)

Συνέχεια με το γκολ του Ιάκωβου Σταματίου, ο οποίος με πολύ δύσκολη ανάποδη κεφαλιά μετά από φάουλ του Ζούλη, δίνει προβάδισμα και τελικά τη νίκη στην ομάδα του Φιλωτίου, στο ντέρμπι το οποίο μαγνήτισε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού την περασμένη αγωνιστική.

3) Κοζανίδης ( Πανθηραϊκός - Αστέρας Τραγαίας 7-1)

Εδώ βλέπουμε το 5ο γκολ του Πανθηραϊκού, στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τραγαίας. Ο πολύπειρος Στέλιος Κοζανίδης, επιχειρεί ένα αριστοτεχνικό πλασέ το οποίο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Αστέρα, και σημειώνει έτσι το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο συγκεκριμένο ματς. 

2) Μπινιέρης ( Π.Α.Σ Νάξου - Καρτεράδος 1-2)

Προχωράμε με τον γκολ του Nίκου Μπινιέρη, στην αναμέτρηση του Π.Α.Σ Νάξου με τον Καρτεράδο. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, αφού πρώτα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 26', δύο λεπτά αργότερα πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, με μακρινό σουτ το οποίο κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Χαριτίδη. 

1) Φύτρος ( Λάβα Εμπορείου - Θύελλα Καμαρίου 1-3 ) 

Και φτάνουμε στο παιχνίδι  ανάμεσα στη Λάβα Εμπορείου και τη Θύελλα Καμαρίου, όπου ο Μάρκος Φύτρος, μόλις στο 5ο λεπτό, γίνεται αποδέκτης της μπάλας και εξαπολύει έναν κεραυνό από μακρινή απόσταση που καταλήγει στα δίχτυα του Στεφανάκη, δίνοντας έτσι από πολύ νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα της Θύελλας.

Ομάδα επιλογής: Σαρρής Χρήστος, Καλυμιώτης Σταμάτης, Καμπουράκης Μπάμπης

*Το βίντεο είναι μία συμπαραγωγή του sportcyclades.grκαι του neasantorinis.gr

 

Ψηφίστε το γκολ

 

Κατηγορία ΤΟΠ 5

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares