Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 13:01

Η ποδοσφαιρική μαγκιά του Κασκούτη [vid]

Ο παίκτης του Νηρέα Δημήτρης Κασκούτης δίνει μάθημα δεοντολογίας δηλώνοντας στην κάμερα του sportcyclades.gr ότι το πέναλτι που του δόθηκε ήταν εφεύρεση του διαιτητή Μενδρινού. Ο παίκτης του Νηρέα Δημήτρης Κασκούτης δίνει μάθημα δεοντολογίας δηλώνοντας στην κάμερα του sportcyclades.gr ότι το πέναλτι που του δόθηκε ήταν εφεύρεση του διαιτητή Μενδρινού.

Με τον Δημήτρη Κασκούτη δεν μας είχε δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσουμε μέχρι τώρα,στα πλαίσια των καθιερωμένων συνεντεύξεων του sport cyclades με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Χαμηλών τόνων ο ίδιος προτιμούσε να μιλά μέσα στο γήπεδο με τα γκολ που πετυχαίνει και την συνολική βοήθεια που δίνει στην ομάδα του.

Η πρώτη φορά λοιπόν που μας μίλησε ήταν της Κυριακής, μετά το ματς κυπέλλου με τον Πανναξιακό και την βαριά ήττα που γνώρισε ο Νηρέας.

Εκτός από την χωρίς περιστροφές αναγνώριση της ανωτερότητας της αντιπάλου ομάδας, μας εξέπληξε ευχάριστα με την δημόσια παραδοχή του, ότι το πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος απλά δεν υπήρχε.

Δεν ξέρω αν ο Δημήτρης κατάλαβε ότι με τις δηλώσεις του έκανε ένα πρόωρο Χριστουγεννιάτικο δώρο στο Κυκλαδικό ποδόσφαιρο.

Το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλη ανάγκη από τέτοιες στάσεις, τέτοια παραδείγματα, τέτοια δώρα ανιδιοτελή, άδολα και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ!

Ίσως μάλιστα θα πρέπει να μεριμνήσουμε για την ύπαρξη κάποιων ηθικών βραβείων για περιπτώσεις σαν κι αυτές.

Δεν είναι πολλά τα καλά παραδείγματα που θα εμπνεύσουν τα νέα παιδιά και θα πρέπει να τα αξιοποιούμε όταν υπάρχουν.

Δεν θέλουμε επίσης να παραλείψουμε να τονίσουμε την στάση της ομάδας του Νηρέα, που στην προοπτική μιας πρόκρισης δεν ξέθαψε τα τσεκούρια του πολέμου και συνετέλεσε με το καθαρό της παιχνίδι στο να παρακολουθήσουμε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares