Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 23:26

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Πανσιφναϊκού

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Πανσιφναϊκού είχαμε πριν λίγο.

Μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Δημητριάδη, η διοίκηση του ΠΑΣ πραγματοποίησε έκτακτο συμβούλιο.

SIFNOS XORHGOI 2014 GRIGOROΗ απόφαση ήταν ομόφωνη ώστε να αναλάβει 1ος προπονητής της ομάδας ο κ. Φράγκος Μάκης με βοηθό τον Νίκο Βεντούρη.

Ο παριανός κόουτς με καταγωγή από τη Νάουσα, είναι γνωστός στους Κυκλαδίτες από την θητεία του στα γήπεδα των νησιών μας ως διαιτητής για αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Διοικητικό στέλεχος του Πανσιφναϊκού ως Γενικός Αρχηγός από τα πρώτα του βήματα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ.

Ο κ. Φράγκος διατελεί προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου από την ίδρυση τους.

Ο Νίκος Βεντούρης θα είναι στο πλευρό του. Ο νεαρός κόουτς έχει και αυτός προπονητικό πόστο στις ακαδημίες.

Το ρίσκο μοιάζει να είναι μεγάλο για τον ΠΑΣ αφού και οι δύο δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία του προκατόχου τους, όμως η όρεξη και η αγάπη προς την ομάδα τους σίγουρα θα τους βοηθήσει στα πρώτα τους βήματα στην πρώτη ομάδα.

 

Δηλώσεις του νέου προπονητή

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΣ ο κ. Φράγκος είπε στο SportCyclades.gr: «Θα ήθελα κάνοντας μια πρώτη δήλωση όσο αφορά την πρόσληψή στην τεχνική ηγεσία του Πανσιφναϊκού από εμένα και τον Νίκο Βεντούρη να πω ότι 1ο μέλημά μας είναι η ηρεμία της ομάδας, 2ον η συνέχεια του πλάνου που έχει θέσει η ομάδα από την αρχή της σεζόν γιατί είμαστε κομμάτι της και όχι κάτι καινούργιο και 3ον στόχος μας είναι η βελτίωση και καθιέρωση μας στα τοπικά πρωταθλήματα των Κυκλάδων.»

 

dimitriadis-diloseis-marmara-2013-1

Ανακοίνωση Πανσιφναϊκού

Σήμερα πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ομάδας μας με θέμα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Α΄ ομάδα.

Με ομόφωνη απόφαση ορίζεται ο κ. Φράγκος Μάκης & ο κ. Βεντούρης Νικόλαος  να απαρτίζουν το τεχνικό δίδυμο στον πάγκο του Πανσιφναϊκού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares