Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 18:49

Τον λένε Κασκούτη...και βάζει γκολ!

Ο Νηρέας μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι στα Μάρμαρα, κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης αφού επικράτησε 3-2 του Άγιαξ Σύρου, με τρία γκολ του Δημήτρη Κασκούτη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά να είναι γενικά καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκαν με 2-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι, ισοφάρισαν και έδειχναν ικανοί για την πλήρη ανατροπή, αλλά πάλι ο Κασκούτης είπε την τελευταία λέξη χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του.

ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ Ο ΝΗΡΕΑΣ 

Στο πρώτο μόλις λεπτό ο Νηρέας έχασε μία απίστευτη διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ,όταν ο Φραγκογούλας πάνω στην γραμμή της εστίας στην ουσία απέτρεψε την παραβίαση της και στη συνέχεια ο Χατζία δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να σκοράρει.

Με ενθουσιασμό οι Ναουσαίοι συνέχιζαν για 15 λεπτά να κυριαρχούν.

Οι Συριανοί ξεπερνώντας το αρχικό μούδιασμα, παρουσίασαν σημεία ανάκαμψης, άρχισαν να βγαίνουν μπροστά και στο 16' η τύχη τους γύρισε την πλάτη καθώς ο Μουλίδης με συρτό διαγώνιο σουτ είδε την μπάλα να κτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι και ακολουθώντας παράλληλη με την γραμμή της εστίας πορεία, να απομακρύνεται τελικά από τους αμυντικούς.

Οι ομάδες παρά τους φόβους των προπονητών λόγω της πλημελούς προετοιμασίας και της διακοπής, συνέχιζαν να έχουν καλό ρυθμό και το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους μας χάρισε πολλές συγκινήσεις.

Στο 34' ο Καρποδίνης έδιωξε σε κόρνερ ένα δυνατό σουτ του Κορτιάνου, ο ίδιος το εκτέλεσε η μπάλ πέρασε από την άμυνα και εύκολα ο Κασκούτης την προώθησε στα δίκτυα για το 1-0.

Στο 37' νέα προσπάθεια του Κσκούτη από δεξιά και δυνατό σουτ, που έβγαλε εντυπωσιακά ο Καρποδίνης, ενώ στο 39' ο Κασκούτης ξεχύθηκε, μπήκε στην περιοχή και ντριμπλάροντας τον τερματοφύλακα μπήκε με την μπάλα στα δίκτυα,έκανε το 2-0,με του Συριανούς να διαμαρτύρονται για οφσάιτ στην συγκεκριμένη φάση.

Αιφνιδιασμένοι οι παίκτες του Άγιαξ προσπάθησαν να μειώσουν πριν το ημίχρονο,βρήκαν χώρο σε μία αντεπίθεση, ο Ρούσσος βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Β.Δεναξά,αλλά το σωτήριο τάκλιν του Τσιόπουλου γλύτωσε τον Νηρέα.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΙΑΞ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Με τον προπονητή του να παρεμβαίνει κάνοντας δύο αλλαγές και εσωτερικές κινήσεις, ο Αγιαξ μπήκε δείχνοντας να πιστεύει στην ανατροπή.

Στο 47' ο νεοεισελθών Λούσας αναστάτωσε την άμυνα από δεξιά,πάσαρε στον Β.Δεναξά στο πλασέ του οποίου από κοντά αντέδρασε εντυπωσιακά ο Βεντουρής,κάνοντας την απόκρουση του αγώνα.

Ακολούθησε μία ευκαιρία του Νηρέα με δημιουργό τον Κασκούτη, που χώθηκε από αριστερά, έφτασε πολύ κοντά στην εστία και έσκαψε την μπάλα δημιουργώντας σύγχηση, το κοντινό όμως σουτ του Χασάνι κοντραρίστηκε στα σώματα.

Στα επόμενα λεπτά η τύχη δύο φορές αδίκησε τους Συριανούς.

Πρώτα ο Βεντουρής αλλοίωσε το σουτ του Ρούσσου για να ξαναβρεί η μπάλα το δοκάρι και μετά όταν ο Λούσας, που στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του είχε δείξει ότι θα βοηθούσε την ομάδα του, υποτροπίασε στο διάστρεμμα από τον προηγούμενο αγώνα που τον κράτησε στον πάγκο και ανάγκασε τον προπονητή του να εξαντλήσει νωρίς τις αλλαγές του.

Το ματς εξακολουθούσε να χαρίζει συγκινήσεις .

Στο 56' ο Κασκούτης, που ήταν μέσα σε κάθε τι καλό που δημιουργούσε ο Νηρέας, γύρισε από την γραμμή του άουτ στον Φραγκογούλα που αστόχησε.

Ο Ρούσσος που ήταν ο άξονας της ομάδας του, είδε τον Βεντουρή να κόβει με υπερένταση την πολύ επικίνδυνη σέντρα του στο 58'.

Το ματς είχε γίνει ροντέο καθώς ο Αγιαξ πίεζε, αλλά άφηνε και χώρους στα μετόπισθεν.

Στο 61' ο Κασκούτης με απολαυστική κίνηση άδειασε τους αμυντικούς,αλλά άνοιξε το κοντρόλ και ο Καρποδίνης  τον πρόλαβε, για να μειώσει ο Άγιαξ στο επόμενο λεπτό με κοντινό πλασέ του ξεχασμένου Αργυρού σε μία βαθιά μπαλιά από το κέντρο.

Το μομέντουμ του αγώνα πλέον ανήκε στους ερυθρόλευκους που έφεραν το ματς στα ίσα στο 76' όταν ο Ρούσσος επωφελήθηκε από ένα πούλημα της μπάλας και ξεπερνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, τελείωσε άψογα για το 2-2.

Και όμως οι παθιασμένοι Ναουσαίοι αντέδρασαν.

Στο 79' ο Σκεπαρνιάς παλληκαρήσια βρέθηκε προ του Καρποδίνη που απέκρουσε και στο 82' οι φιλοξενούμενοι τιμωρήθηκαν για την ποδοσφαιρική τους αφέλεια να αφήσουν χώρο στον Κασκούτη παίζοντας για όλα η τίποτα.

Ο Τσιόπουλος διέγνωσε το κενό και με πανέξυπνη πάσα στον χώρο έβγαλε τον Κασκούτη μόνο του με την μπάλα γκελαριστή.

Το 3-2 έμοιαζε απλή υπόθεση για τον χαρισματικό σκόρερ.

Στο υπόλοιπο του αγώνα μόνο ένα μακρινό σουτ του Ρούσσου που είδε τον Βεντουρή έξω από τα δοκάρια του, φάνηκε απειλητικό, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητικά είχαμε καλή παρουσία των κ.κ. Δεληγιάννη, Μενδρινού, Νομικού.

Δύο φάσεις σηκώνουν συζήτηση.

Στο δεύτερο γκολ του Νηρέα θα περιμένουμε το βίντεο του sport cyclades, ενώ σε ένα ακούσιο χέρι του Φωτεινιά, πολύ σωστά ο ρέφερυ υπέδειξε κόρνερ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΗΡΕΑΣ: Βεντουρής 7.5, Ζουμής 6.5, Χασάνι 7.5 [60' λ.τ Σκεπαρνιάς 7], Τσενάι 7, Μπαρμπαρίγος 7.5, Τσιόπουλος 7.5, Μώτος 6.5 [74'Τσιγώνιας], Κορτιάνος 7.5, Κασκούτης 8.5, Χατζία 7, Φραγκογούλας 7.

ΠΑΓΚΟΣ

Αρκουλής,Τζανακόπουλος,Ρούσσος [αν.τερμ.],Ζησιμόπουλος.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ: Καρποδίνης 7, Γεράρδης 6.5 [46' Φωτεινιάς Γ.6.5], Βαμβακούσης 7, Φωτεινιάς Μ. 7, Καμπάνης 7, Καρύμαλης 6.5, Μουλίδης 6.5, Καφτιράνης 6.5, Δεναξάς Β. 7, Ρούσσος 7.5, Δεναξάς 6.5 [46'Λούσας, 55'λ.τ Αργυρός 6.5].

ΠΑΓΚΟΣ

Κουκούλης,Μήτσκας,Παράβαλος,Καπέλας [αν.τερμ.]

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares