Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 15:46

Παραμένει στην Θήβα και μαγεύει [vid]

Τον λατρεύουν και πολύ περισσότερο τον πιστεύουν στην Θήβα τον Γιώργο Περιάλη, πράγμα που είχε αποδειχτεί και το καλοκαίρι, όταν ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Βιλλιώτης έβαλε στόχο την άνοδο καιPERIALIS ORTHIA επένδυσε πολλά πάνω στον τηνιακό μεσοεπιθετικό, με την επιλογή του αυτή να τον δικαιώνει απόλυτα.

Ο πρώην άσσος του ΑΟ Σύρου «βγάζει μάτια» στην Θήβα η οποία φιγουράρει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με διαφορά 12 βαθμών και έχει βάλει πλώρη για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Και πώς να μην συμβαίνει αυτό; όταν έχεις στις τάξεις σου παίκτες όπως τον Γιώργο μερικά πράγματα στο ποδόσφαιρο γίνονται πιο απλά.

Ο Περιάλης αν και δεν αγωνίζεται σαν καθαρός επιθετικός έχει σκοράρει φέτος 8 φορές, ενώ αποτελεί την πηγή των ασίστ προς τους επιθετικούς της ομάδας που χάρη στις πάσες του σκοράρουν κατά ριπάς.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Γιώργο Περιάλη που αποτελεί το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και του ΑΟ Σύρου, ο οποίος, μέσω του προέδρου του Γιώργου Φώσκολου έχει κάνει αρκετές προσπάθειες να τον φέρει πίσω στην Σύρο, πράγμα που όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει, καθώς ο Περιάλης αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα του προπονητή της Θήβας Τάκη Πλατή, ο οποίος τον έχει στα βασικά του πλάνα, τόσο για την κατάληψη της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄Εθνική, όσο και για την κατάκτηση του Κυπέλλου που θα φέρει το νταμπλ στην ιστορική ομάδα.

Δείτε μερικές από τις μαγικές στιγμές του Περιάλη με την φανέλα της Θήβας

 

PERIALIS NAXOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares