Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 23:29

Pre Game Παμμηλιακός-ΑΟ Πάρου

Το πρώτο του εντός έδρας επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά δίνει την Κυριακή στις 3.15 το μεσημέρι ο Παμμηλιακός στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου όπου υποδέχεται τον ΑΟ Πάρου.

Η ομάδα της Μήλου έχοντας το απόλυτο επτά στα επτά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα θέλει να σφραγίζει και μαθηματικά την πρωτιά της στον β’ όμιλο του πρωταθλήματος, αφού ίσως της αρκεί MHLOS 2014-2015και ένας βαθμός για να το πετύχει αυτό.

Από την πλευρά του ο ΑΟ Πάρου που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη Μήλο θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να αποσπάσει κάποιο βαθμολογικό όφελος στην προσπάθεια του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Πάρου βρίσκεται ισόβαθμη με τον Αίαντα Σύρου στους 13 βαθμούς, 8 πίσω από τον πρωτοπόρο Παμμηλιακό, 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος της πρώτης φάσης.

Στα αγωνιστικά νέα των ομάδων ο Παμμηλιακός θα έχει αρκετές απουσίες αφού θα λείψουν οι τραυματίες Δρίλης (μέσος), Άχμετ (μέσος) και Τσιριγωτάκης (μέσος) καθώς και οι «μικροί» Σοσόλι (χαφ), Ζούλιας (τερματοφύλακας) που βρίσκονται με την ομάδα του Λυκείου στη Σαντορίνη. Σε αυτούς προστίθεται και η συνήθης φέτος έλλειψη του φαντάρου Στέλιου Μάλλη. Πιθανή ενδεκάδα για τον Ζαχαρία Γκούτζα: Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Πουλάκης, Σίδερης, Πάντος, Ατανάσοφ, Καλέσης, Σάντα, Καμακάρης, Ντερμεντζίεφ. AO PAROY 2014-2015

Στον αντίποδα ο κόουτς του ΑΟ Πάρου Δημήτρης Τριανταφυλλάκος ψάχνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας του καθώς θα λείψουν οι βασικοί του στόπερ Τσαντουλής και Βούσουλας. Στην αποστολή του ΑΟ Πάρου θα βρίσκεται μετά από καιρό ο τραυματίας μέσος Γιουρτζίδης που ίσως και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Ταυτόχρονα σημαντική ενίσχυση στο κέντρο για την ομάδα της Παροικιάς με την απόκτηση του Παντελαίου, αμυντικού χαφ που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στην Ένωση, ώντας ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας.

Ο αγώνας μεταξύ Παμμηλιακού- ΑΟ Πάρου θα ξεκινήσει στις 3.15 την Κυριακή 18/1 και θα τον διευθύνει ο κ. Μαθιουδάκης Γ. Με βοηθούς τους κ.κ. Ρούκη και Κουλακιώτη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares