Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 12:45

Ενίσχυση με Στεφανάκη

Επιστροφή στην ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά για τον Γιώργο Στεφανάκη, του οποίου η μετακίνηση από τον Πανθηραϊκό στην ομάδα του Εμπορείου ανακοινώθηκε επίσημα από την Λάβα.

THIRA AQOUARIOUSΟ 27χρονος μεσοεπιθετικός πριν μία δεκαετία περίπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Λάβα, από όπου μεταγράφηκε στον Πανθηραϊκό. Μετά από αρκετά χρόνια προσφοράς και διακρίσεων με τους "Μπλε", ο Γιώργος Στεφανάκης επιστρέφει και πάλι στην Λάβα.

Προσπάθεια

Ο Γιώργος Στεφανάκης μιλώντας στο S.C. για την μεταγραφή του τόνισε ότι θέλει και αυτός από την πλευρά του να συνδρομή στη σοβαρή προσπάθεια της νέας διοίκησης: «Η Λάβα είναι η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Πήρα την απόφαση να γυρίσω στην πρώην μου ομάδα για τον λόγο ότι βλέπω να γίνετε μια προσπάθεια από την διοίκηση ώστε να δημιουργηθεί μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Εύχομαι να έχω μια καλή συνεργασία με τον προπονητή μου κύριο Ερρίκο και κοντά του να μάθω ακόμα περισσότερα πράγματα».

ΤυχερόςSTEFANAKIS1

Για τον Πανθηραϊκό ο Στεφανάκης επισήμανε την καλή δουλειά που γίνεται, με τον ίδιο όμως να μην μπορεί να ακολουθήσει λόγω των επαγγελματικών του: «Στον Πανθηραϊκό έχω τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις σαν παίκτης… Ο Πανθηραϊκός κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και είναι ένας πολύ δυνατός σύλλογος. Φέτος είναι μια πάρα πολύ ωραία χρόνια με πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, αλλά και αυξημένες παράλληλα απαιτήσεις, τις οποίες όμως δεν μπορώ να ακολουθήσω λόγω των αυξημένων δικών μου υποχρεώσεων. Πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερός που γνώρισα έναν προπονητή όπως τον κ. Κωνσταντόπουλο και έμαθα τόσα πολλά πράγματα. Του εύχομαι τον στόχο που έχει βάλει να τον πραγματοποιήσει γιατί το αξίζει και έχει δουλέψει πάρα πολύ γι αυτό μαζί με την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο που θέλει την ομάδα ψηλά. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδία μου για αυτήν την τέλεια συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ ότι καλύτερο για τη συνέχεια».

καλωσόρισμα

Για την διοίκηση της Λάβας και τον πρόεδρο της Μάριο Γαλανό και με την γνωμοδότηση του Αντώνη Ερρίκου ο σχεδιασμός για το μέλλον συνεχίζεται και εκτός του πλάνο των ακαδημιών φαίνεται ότι μπαίνουν βάσεις ώστε τη νέα σεζόν να υπάρξει ένα ακόμη πιο δυνατό Ανδρικό τμήμα. Ο Σύλλογος του Εμπορείου που ίσως προχωρήσει σε ακόμη μία κίνηση, ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Γιώργο Στεφανάκη εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ακόμη μια επιστροφή στην ομάδα μας αυτή του μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή Γιώργου Στεφανάκη ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθηραϊκού.
Μια σημαντική προσθήκη που θα βοηθήσει και θα στηρίξει το σύλλογο μας σε όλα τα επίπεδα στο παρόν και το μέλλον.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και την διοίκηση του Πανθηραϊκού για την συνεργασία".

STEFANAKIS2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δύο ταλέντα στο Φιλώτι Ευχαριστούμε τον Στεφανάκη »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares