Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 23:58

Ντέρμπι με γόητρο και τεστ ενόψει μπαράζ

Ένα από τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα ντέρμπι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής 20/02, στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, εκεί όπου Πανθηραϊκός και Πανναξιακός, θα αναμετρηθούν στα πλαίσια της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Είναι ίσως από τις ελάχιστες περιπτώσεις, που σε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο τόσο ιστορικών ομάδων δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αυτό συμβαίνει διότι και οι δύο ομάδες, με την μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους στα μπαράζ ανάδειξης του πρωταθλητή Κυκλάδων.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα, αφού για την 13η αγωνιστική, ο Πανναξιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Καρτεράδο, και πήρε τη νίκη με σκορ 4-1, ενώ ο Πανθηραϊκός επιβλήθηκε του Φιλωτίου με το ευρύ 0-5.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν έχει βαθμολογική σημασία, ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη για λόγους γοήτρου. Επίσης, θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία οι δύο ομάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, ενόψει των κρίσιμων αγώνων μπαράζ που ακολουθούν, στους οποίους Πανθηραϊκός και Πανναξιακός θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι. Για το λόγο αυτό, αναμένουμε από τους προπονητές των δύο ομάδων να έχουν στη διάθεσή τους ποδοσφαιριστές που επανέρχονται από τραυματισμούς.

Για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, οι δύο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους σε ακόμη δύο περιπτώσεις.

Αρχικά, στις 23 Νοεμβρίου, ο Πανναξιακός υποδέχθηκε τον Πανθηραϊκό στο Δ.Α.Κ Νάξου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο Πανναξιακός ήταν αυτός που είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κούτρου. Το γκολ της ισοφάρισης για τον Πανθηραϊκό είχε πετύχει ο Ζώνας.

Οι δύο ομάδες, τέθηκαν αντιμέτωπες και για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στις 17 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου. Ο Πανναξιακός ήταν αυτός που πήρε πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του θεσμού, αφού μετά το ισόπαλο 0-0, πήρε τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3-4.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή (20/2) στις 16:15. Διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαράνης και βοηθοί οι κ.κ. Ζώρζος και Νεοκοσμίδης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares