Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 16:19

Νίκη γοήτρου για τον Πάγο

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρων ο επιβλητικός ο Πάγος επικράτησε 4-2 από του ΑΟ Μυκόνου, αποδεικνύοντας ότι έχει γίνει ο κακός δαίμονας των πρωτοπόρων, τους οποίους είχε απέκλεισε και στον θεσμό του Κυπέλλου.

Αν και αδιάφορος βαθμολογικά ο Πάγος, έχοντας χάσει τη πρόκριση στα μπαράζ χθες έπαιξε για το γόητρο του και κέρδισε δίκαια, σε αντίθεση ΑΟ Μυκόνου που προβλημάτισε με την εμφάνιση του.

Ο Πάγος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο 2-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Ρούσσος Κάρολος και Χούρος στο 25ο και 31ο λεπτό αντίστοιχα.

Στο 51΄ ο Χούρος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας το 3-0 για τον Πάγο.

Ο Α.Ο Μυκόνου μείωσε στο 77΄ με τον Μπαλή. Δυο λεπτά αργότερα ο Γιάννης Χούρος έκανε το «χατ τρικ» (79΄). Στο 83′ ο ΑΟ Μυκόνου μείωσε στο τελικό 4-2 στο 83ο λεπτό με γκολ του Μυρτινα.

Ο ΑΟ Μυκόνου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Πάνετας (ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές) και ο Μυρτινας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 89′.

Με αυτήν την ήττα Ο Α.Ο. Μυκόνου θέλει πάση θυσία τη νίκη στο τελευταίο ματς για να διατηρήσει την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο ΑΟ Πάγου είναι βαθμολογικά αδιάφορος και κοιτάζει μόνο τον τελικό κυπέλλου της 1ης Μαρτίου.

Διαιτητές ήταν: Δεληγιάννης, Βαρθαλίτης, Σαργολόγος.

Α.Ο Πάγου (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Ρούσσος Κ, Ξένος, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος (Ρούσσος Ν 73΄), Ρούσσος Γ (Παράβαλος 76΄), Ρούσσος Κ (Ζαφειρας 62΄), Πάπιτσης, Πρίντεζης, Χούρος, Βάλβης.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης) : Μπουρντένης, Μπαλλής, Βλαχόπουλος, Αμπαδίνης (86′ Νάζος), Θεοδώρου (62′ Πανέτας), Κουκάς, Αργυρίου, Βαλαμούτης, Μύρντινας, Ράγια Ρ. (55′ Ντένις), Λάβδας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares