Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 00:42

Σαν τρένο η Θύελλα στα μπαράζ [pics]

Με ένα καταπληκτικό ντεμπαράζ νικών στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας επτά συνεχόμενες νίκες η Θύελλα θα είναι δικαίως η τρίτη ομάδα που θα συνοδεύσει από τον 3ο όμιλο τον Πανθηραϊκό και τον Πανναξιακό στα μπαράζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKROΗ πιο σημαντική νίκη της χρονιάς ήρθε απόψε για την ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου που μέσα σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της, έδειξε χαρακτήρα στο ματς ζωής και θανάτου απέναντι στο Φιλώτι το οποίο και νίκησε 1-0 με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον νεοαποκτηθέντα Γιαννόπουλο.

Μαγική εικόνα η απόδοση του Φιλωτίου στον χθεσινό αγώνα, το οποίο αφού αποδείχτηκε ο ιδανικός αυτόχειρας με τις ήττες του σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, χθες θύμισε την ομάδα του 1ου γύρου, η οποία διεκδικούσε όλα τα ματς στα ίσα.

Δύσκολα

Η Θύελλα σήμερα έπαιζε για δύο αποτελέσματα, καθώς η πρόκριση γι αυτή θα μπορούσε να έρθει μέσα φυσικά από τη νίκη αλλά της αρκούσε και μία 8IRA LYGNOY EKOισοπαλία, με το Φιλώτι να θέλει πάση θυσία νίκη για να περάσει στο νήμα την ομάδα της Σαντορίνης. Σε ένα παιχνίδι, όπου η δύναμη ήταν το κυρίαρχο στοιχείο και ο κ. Ζαράνης αναγκάστηκε να διακόπτει πολύ συχνά μοιράζοντας κίτρινες κάρτες ο ρυθμός απουσίαζε και από τις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά η ομάδα του Δημήτρη Παλάζη που χθες ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία τις παιχνίδια, ήταν πιο επικίνδυνη και ήταν αυτή που μπήκε με αξιώσεις στο παιχνίδι, με τον Τζώρτζη να απειλεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ μόλις στο 3ο λεπτό.

NAXOS PERIALISΣτις λιγοστές φάσεις που είδαμε στο 1ο μέρος ο Βλαβιανός σούταρε στο 10΄λίγο άουτ, ενώ ακολούθησαν δύο πολύ καλές για το Φιλώτι που πίεσε μετά το 25΄, με τον Σταματίου να αναγκάζει τον Κρητικό στο 30΄σε θεαματική απόκρουση σε σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή και στο 32΄ ο Κοττάκης να βλέπει τον Κυριάκο να σώζει πάνω στην γραμμή την κεφαλιά που είχε πιάσει έπειτα από κόρνερ του Τζώρτζη.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με δύο καλές στιγμές για την Θύελλα όταν σουτ των Φύτρου (34΄) και Βλαβιανού (45΄) που πέρασαν λίγο άουτ.

Αντοχή

Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η Θύελλα ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα και έδειχνε πιο φρέσκια και με διάθεση να πετύχει κάποιο τέρμα που θα της έδινε την πολυπόθητη πρόκριση, ενώ τα τρεξίματα της και οι αντοχές της εντός αγωνιστικού χώρου ήταν εμφανέστατα καλύτερα από του αντιπάλου της που έδειχνε κουρασμένος.

Η καλοστημένη χθες άμυνα του Φιλωτίου με τον Μανωλά και Πιταρά να κάνουν χθες εξαιρετικό παιχνίδι ως αμυντικό δίδυμο δεν άφησε την υπεροχή της Θύελλας να γίνει επικίνδυνη, περιορίζοντας την επιθετική της πρωτοβουλία σε κάποια μακρινά σουτ.

NAXOS KTEL 1Όσο περνούσε η ώρα η Θύελλα γινόταν όλο και πιο πιεστική με τον κορυφαίο χθες Αρβανίτη να δημιουργεί πολλά ρήγματα στην άμυνα του Φιλωτίου, χωρίς πάντως να γίνετε η μεγάλη φάση.

Στο 63΄η Θύελλα φωνάζει για πέναλτι χέρι του Κρητικού, ενώ ο Αρβανίτης απειλεί στο 70΄με κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 71΄ο Κυριάκος πιάνει κεφαλιά και αναγκάζει τον Ανυφαντάκη σε θεαματική απόκρουση, ενώ στο 76΄ο Φύτρος επιχειρεί θεαματικό βολ πλανέ με την κατάληψη του να είναι άουτ.

Το Φιλώτι φάνηκε επιθετικά προς το τέλος, όπου ο Σταματίου στο 80΄και 86΄ ολοκλήρωσε τις καλές στιγμές για την ομάδα του με ένα σουτ στα σώματα των αμυντικών, και ένα που εξουδετέρωσε σχετικά εύκολα ο Κρητικός.

Γκολ

Το γκολ που δεν είδαμε στα 90΄λεπτά του αγώνα ήρθε στις καθυστερήσεις, όπου ο Φύτρος σε εκτέλεση κόρνερ στέλνει την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Γιαννόπουλου, με τον τελευταίο με γυριστή κεφαλιά να νικά τον Ανυφαντάκη που μέχρι τότε έδειχνε ανίκητος και με τις εμφανίσεις του θεωρείτε στους κορυφαίους γκολκίπερ του πρωταθλήματος.

Ήθος

Μαγικός και ο κόσμος της Θύελλας που δημιούργησε ένα φανταστικό κλίμα στο ΔΓ Καμαρίου και μέσα σε κόσμια επίπεδα ώθησε την ομάδα του σε αυτή τη μεγάλη πρόκριση. Μαθήματα ήθους όμως είχαμε και από τους 22 ποδοσφαιριστές και τους πάγκους των δύο ομάδων, πράγμα που φάνηκε και στο τέλος του αγώνα όπου όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

Επιβράβευση

Φυσικά τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες της Θύελλας και στον προπονητή της ομάδας Στέφανου Διονυσόπουλο, που παρά το καταστροφικό ξεκίνημα πίστεψαν στις δυνάμεις τους, δούλεψαν και τελικά ανταμείφθηκαν για την προσπάθεια τους, παραμένοντας αήττητοι για έναν ολόκληρο γύρο, όπου δεν έχασαν ούτε βαθμό, παίρνοντας μία παλικαρίσια πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Αφανείς ήρωες φυσικά είναι και τα μέλη της διοίκησης και όσοι συνδράμουν στην ομάδα, οι οποίοι έκαναν ότι ήταν απαραίτητο για την επίτευξη των παραπάνω. Κίνηση ματ μπορεί να θεωρηθεί και η απόκτηση των Γιαννόπουλου και Νικολάου κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς οι δύο παίκτες στάθηκαν βαρόμετρα στα μετόπισθεν, όπου και έπασχε στον 1ο γύρο η ομάδα.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ζαράνης, Αρμακόλας και Ζώρζος.

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Caushllari, Μπρίτσα, Qirjakos, Νικολάου, Γιαννόπουλος, Βουλγαράκης, Δαμίγος, Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός(78' Γιουρέλης)

Αναπληρωματικοί: Λυγνός Χ. , Μπότσας, Γιουρέλης, Αλεφραγκής, Ζαφειρόπουλος, Λυγνός

Α.Μ.Σ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Δεγαΐτας (78' Μουστάκης Δ.), Σαντέ, Κοττάκης, Ζούλης, Σταματίου, Τζώρτζης, Πράσινος, Κρητικός, Μανωλάς, Πιτταράς.

Αναπληρωματικοί: Μουστάκης Ν., Προμπονάς, Κρασσάς, Πολυκρέτης, Βασιλάκης, Μουστάκης Δ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares