Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 16:46

Λύγισε λίγο πριν το Final 4 [vid - pics]

Ένα βήμα πριν το final four του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος έφτασε το ΕΠΑΛ Σύρου που γνώρισε την ήττα από το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης με σκορ 1-2 στον αγώνα που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Κεντρικό μήνυμα του αγώνα ''ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ'' αφού πριν την έναρξη του αγώνα παίκτες και φίλαθλοι σήκωσαν μια κόκκινη κάρτα στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα.

Να σημειωθεί ότι οι αθλητές της Σύρου έδωσαν μια ανθοδέσμη στον άτυχο της φετινής χρονιάς Ντέμη Λοίζο, ο οποίος αν και αναπόσπαστο μέλος της ομάδας δεν έλαβε μέρος λόγω τραυματισμού.

Ισόπαλοι

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Σύρου μπήκε δυνατά και έκανε την πρώτη προσπάθεια όμως το σουτ του Δεναξά κατέληξε μόλις άουτ.

0-1 Μόλις στο 5΄λεπτό το ΕΠΑΛ Σύρου έμεινε πίσω στο σκορ με ένα γκολ του Μεταξάκη που ήρθε από στημένη φάση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.

1-1 Λίγα λεπτά αργότερα μετά από ατομική προσπάθεια ο Γκιουράι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Δεναξάς και αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας αλλά ο ίδιος παίχτης κατάφερε να πλασάρει την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Λίγο αργότερα η ομάδα του ΕΠΑΛ Σύρου είχε την ατυχία να δει να τραυματίζετε ο Φωτεινιάς και να αποχωρεί απο το γήπεδο, ενω την θέση του πήρε ο Καβαλάρης.

Οι Κρητικοί είχαν δύο ευκαιρίες καλές ευκαιρίες να προηγηθούν και πάλι, μια με τον Παπουτσάκη στο 25΄και μια στο 29΄με τον Σεραφειμίδη, όπου και οι δυο κατέληξαν στο δοκάρι του Αργυρού.

Νωρίς

1-2 Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 39΄οι Κρητικοί κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και πάλι με τον Μετάξακη, που έδωσε τη ν΄κη στην ομάδα του. Έιχαν ακόμη δυο ευκαιρίες με τον Λυδάκη και τον Τσιγγένη όμως η μπάλα κατέληξε αουτ.

Στο 65' λεπτό της αναμέτρησης και οι δυο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Χατζάκη στον Γκιουράι και την αψιμαχία των δύο που έφερε γενική σύρραξη.

Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, πράγμα που έστειλε στην επόμενη φάση το 7ο ΓΕΛ. Ηρακλείου Κρήτης που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο F4 που πραγματοποιηθεί στην Λακωνία. Όσο αφορά το ΕΠΑΛ Σύρου αυτό κατέγραψε μία σπουδαία πορεία στον θεσμό, πράγμα που δείχνει το ποδοσφαιρικό ταλέντο που υπάρχει στην πρωτεύουσα.

Διαιτητές ήταν οι: Βαρθαλίτης, Μουτάφης και Βασσάλος
Συνθέσεις

ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ: Κουλούρας, Παράβαλος, Μαραγκος, Γεράρδης, Αργυρός, Φωτεινιάς, Καριμάλης, Ξυγκάκης, Μουλίδης, Γκιουράι, Δεναξας

Σαμανίου, Καβαλάρης, Παράβαλος, Κεράνης

7ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Σαβουίδακης, Χατζάκης, Βασιλάκης, Κόκκινος, Παπουτσάκης, Τσιγγένης, Βλασσάι, Μεταξάκης, Σεραφειμίδης, Λυδάκης, Μανουσάκης

Δείτε το βίντεο του Cyclades Live σε περιγραφή του Βαγγέλη Μαραγκού

Φωτογραφίες Γιώργος Σολάρης

EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY001EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY002EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY003EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY004EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY005EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY006EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY007EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY008EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY009EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY010EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY011EPAL SYROY-GEL HRAKLEIOY012

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H ώρα της αλήθειας Όλα εντάξει με τον Μανέκα. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares