Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 17:51

Όσο υπάρχει ΑΟΣ θα χάνουν τον ύπνο τους [vid]

Ο ΑΟ Σύρου είναι η μοναδική Συριανή ομάδα που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα καθώς από την Κυριακή με πρώτο σταθμό την Μήλο θα δώσει και πάλι το παρών στους αγώνες μπαράζ της ανάδειξης του Πρωταθλητή Κυκλάδων.

Ο ισχυρός Άνδρας του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος μιλώντας στην Κοινή Γνώμη και τον Σταύρο Μαυράκη έκανε έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα FOSKOLOS SYNENTEYXH 2013πορεία και αφού εξήρε ο έργο και το ήθος των συνεργατών του στην διοίκηση, τόνισε το έργο που έχουν προσφέρει ο προπονητής και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που σε συνεργασία με του παίκτες που προϋπήρχαν έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.

Όσον αφορά τα μπαράζ ο κ. Φώσκολος τόνισε ότι όλοι οι αγώνες θα είναι ιδιαίτερα δυνατοί, ενώ για την ομάδα του προέβλεψε ότι ο δρόμος της θα είναι μακρύς σε αυτόν τον θεσμό.

Για το μέλλον στο συριανό ποδόσφαιρο ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου τόνισε ότι μόνο με συνεργασία μπορεί να γίνει καλύτερο, καθώς αν συγκεντρωθεί η ελιτ των συριανών παικτών, με τις κατάλληλες 2-3 προσθήκες θα μπορέσει να κάνει το βήμα ανόδου στην Γ΄Εθνική.

Φυσικά υπήρξαν και οι ευχαριστίες προς τον κόσμο και τους χορηγούς του ΑΟΣ και τέλος όπως το συνηθίζει ο Γιώργος Φώσκολος δεν θα μπορούσε να μην κλείσει την συνέντευξη του στέλνοντας ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, λέγοντας το εξής: ''Τα φαβορί όσο υπάρχει ο ΑΟ Σύρου δεν θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχα''... δείτε ολόκληρη την συνέντευξη

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares