Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 22:24

Η αρχή είναι ήμισυ του παντός

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα Κυκλάδων από αυτή την εβδομάδα, αφού ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων.

Όσο αφορά τον πρώτο όμιλο, την αυλαία θα ανοίξει το ντέρμπι της Σαντορίνης, ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και τη Θύελλα Καμαρίου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 19:00, στο νέο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

Τεράστιο ενδιαφέρον

Η αναμέτρηση αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Επίσης, ο αυριανός αγώνας θα είναι ο πρώτος που θα διεξαχθεί στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Πανθηραϊκού. Έτσι, αναμένεται το γήπεδο να είναι κατάμεστο από τον κόσμο που θα παρακολουθήσει μια τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Αντιμέτωποι για τέταρτη φορά

Πανθηραϊκός και Θύελλα τίθενται αντιμέτωποι για τέταρτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η αρχή έγινε με τον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, όπου ο Πανθηραϊκός επικράτησε με σκορ 1-3, ενώ ακολούθησε ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του θεσμού, όπου ο Πανθηραϊκός πήρε την πρόκριση με σκορ 0-4. Τέλος, η Θύελλα ήταν εκείνη που πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 0-1, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μια νίκη που αποδείχθηκε πολύ καθοριστική για την συμμετοχή της ομάδας του Καμαρίου στους αγώνες μπαράζ.

Απουσίες

Και οι δύο προπονητές αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά τις απουσίες για την αυριανή πρεμιέρα των μπαράζ. Για τους γηπεδούχους του Αλέξη Κωνσταντόπουλου θα απουσιάσει σίγουρα ο Πέκα (τιμωρημένος), ενώ οι Τζορμπατζάκης και Λούκα κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών και να ενταχθούν στην αποστολή του Πανθηραϊκού.

Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη Θύελλα αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα απουσιών αφού ο Στέφανος Διονυσόπουλος έχει στα χέρια του ένα γεμάτο απουσιολόγιο λόγω μίας ίωσης που ταλαιπωρεί τους παίκτες του και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Οι Γιουρέλης, Νικολάου, Δαμίγος και Κυριάκος προπονήθηκαν μετά βίας σήμερα, ενώ οι Μπίμπα, Πάγια, απουσιάζουν λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και οι παύλος, Βλαβιανός απουσιάζουν από τις προπονήσεις λόγω ίωσης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κύριος Ζαράνης, με βοηθούς τους κυρίους Βακόνδιο και Ζώρζο.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares