Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 16:26

Νίκη κορυφής για τον Αίαντα [vid]

Σημαντική πέτυχε χθες ο Αίαντας, όπου για την 2η αγωνιστική της φάσης των μπαράζ παραμονής στην Α΄ κατηγορία επικράτησε 2-1 του Ανδριακού και συγκατοικεί στην κορυφή του 1ου ομίλου με τον Πάγο.

Παρόλο που στο 1ο μέρος έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες οι ομάδες πήγαν με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια, αφού αρχικά στο 28' ο Βαγγέλης Ζαννάκης σε προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Λούσσα την έστειλε άθελα του στην εστία του αιφνιδιασμένου Στυλιανού. Στο 40' ο 2ος Ζαννάκης των Ανριωτών, ο Γιώργος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος λίγο έλειψε να γίνει ο ήρωας του παιχνιδιού όταν έχασε μοναδικό τετ α τετ απέναντι στον Καρποδίνη.

Στην επανάληψη ο Αίαντας επικράτησε κατά κράτος αφού δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, έχοντας μάλιστα δοκάρια, ένα με τον Καμπάνη στο 47' και δύο με τον Φωτεινιά στο 75' και στο 90'. Το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 πέτυχε ο Δεναξάς στο 53' με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Αγγέλου, Μαραγκός και Σαργολόγος

Αίας Σύρου (Ρούσσος): Καρποδίνης, Δημόπουλος, Βαμβακούσης, Τσιριγώτης, Καμπάνης, Φωτεινιάς, Μεμάι, Καφτηράνης, Δεναξάς, Ρούσσος, Λούσσας.

Στον πάγκο ήταν οι:Μαυράκης, Μουλίδης, Δεναξάς Μ., Κουλούρας, Φωτεινιάς, Αργυρός, Κουκούλης,.

Ανδριακός (Μπενάς): Στυλιανός, Ισλαμάι, Γαρύφαλλος, Ζαννάκης Β., Ψαριανός, Τσορντανίδης, Γλυνός, Κοντομάρκος, Ζαννάκης Γ, Ξαφάι.

Στον Πάγκο ήταν οι: Νιτσόλας, Μπάβας, Κουλούρης, Πατσαβός.

Δείτε το βίντεο σε περιγραφή Βαγγέλη Μαραγκού

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares