Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 18:16

Να γεμίσουμε το γήπεδο στο τελευταίο εντός

Γενικό προσκλητήριο από τον Α.Ο. Σύρου για το τελευταίο ματς της χρονιάς εντός Σύρου! Γενικό προσκλητήριο από τον Α.Ο. Σύρου για το τελευταίο ματς της χρονιάς εντός Σύρου!

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος εξασφάλισε και μαθηματικά ο ΑΟ Σύρου μετά τη νίκη του ΑΟ Μυκόνου με 3-0 επί του Παμμηλιακού.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Άνω Μερά θα είναι το τελευταίο φετινό του ΑΟΣ στη Σύρο, αφού τα ματς της τελικής φάσης θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα.

''Ο Α.Ο. Σύρου καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού στον τελευταίο αγώνα για φέτος που θα γίνει στη Σύρο. Το παιχνίδι της Τετάρτης (5 μ.μ. στην Άνω Σύρο) με την Άνω Μερά θα είναι το τελευταίο για την φάση των ομίλων στα μπαράζ αφού η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, στην οποία θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής Κυκλάδων. Διοίκηση, παίκτες και προπονητής της ομάδας απευθύνουν προσκλητήριο στον κόσμο της Σύρου να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί άλλη μια επιτυχία!''

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares