Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 21:21

Τα κατάφερε ο Νηρέας 3-1 τον Ανδριακό!

Νίκη παραμονής στην Α κατηγορία, πέτυχε η ομάδα της Νάουσας και του χρόνου θα αγωνίζεται στην φυσική της θέση, ανάμεσα στις 12 καλύτερες ομάδες του νομού.

Ο Ανδριακός τώρα ευελπιστεί στην άνοδο του Πανναξιακού, που θα σημάνει αυτόματα και την δική του σωτηρία.

Το ματς ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις, καθώς η σκοπιμότητα επικράτησε στο μυαλό των παικτών των δύο ομάδων.

nireas-andriakos-9-5-2015-1

Ο Νηρέας αν και με κόντρα τον άνεμο στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με τον μόνιμο σκόρερ του τον Δ. Κασκούτη, που πέτυχε και τα τρία γκολ, στο 25΄ μετά από σέντρα του Χασάνι.

Ο Ανδριακός που είχε την ατυχία να χάσει λόγω τραυματισμού στο 35' τον βασικό του τερματοφύλακα, ισοφάρισε στο 41' με κεφαλιά του Κριτή.

Και ενώ το πρώτο μέρος κύλησε με μοιρασμένη την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, στην επανάληψη ο Νηρέας κυριάρχησε και με το ξεκίνημα στο 49' ο Κακούτης ξανακτύπησε αυτήν την φορά με κεφαλιά για το 2-1, ενώ στο 87' αξιοποιώντας βαθιά μπαλιά του Κορτιάνου ολοκλήρωσε την πολύτιμη νίκη της ομάδας του σκοράροντας για τρίτη φορά με σουτ.

Ο διαιτητής κ. Μενδρινός, που είχε βοηθούς τους κκ Μουτάφη και Τσιριγώτη, τιμώρησε μόνο με κίτρινη τον τερματοφύλακα του Ανδριακού, που στο 75' έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.

nireas-andriakos-9-5-2015-2

Στο 89’ λεπτό ο Ανδριακός έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Ζαννάκης Ε. αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα.

 

Νηρέας: (Παπαδάκης Μ.), Βεντουρής Π., Ρούσσος Π. (46’ Ζουμής Η.), Χασίνι Μ., Δελημπαλταδάκης Μ., Μπαρμπαρίγος Π., Τσιόπουλος Ι., Χατζία Α. (90’ Τσενάϊ Κ.), Κορτιάνος Α., Κασκούτης Δ., Μετάϊ Κ. (87’ Τσιγώνιας Ν.), Χρυσοχός Λ.

Ανδριακός: (Μπενάς Ι.), Στυλιανός Δ. (35’ Παπουτσής), IslamajK., Ψαριανός Μ., Χαλας Μ., Κριτής Ν., Ζαννάκης Ε., Γλυνός Α., Γλυνός Μ., Κουλούρης Κ., Τζορτανίδης Π., Ζαννάκης Γ.-Χ. (78’ Γαρύφαλλος Ν.)

nireas-andriakos-9-5-2015-3

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος.

Πριν την αναμέτρηση του Ανδριακού με τον Νηρέα, διεξήχθη φιλικό μεταξύ των παίδων του ΑΟ Σύρου και του Νηρέα.

paides-aos-nireas-9-5-2015-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares