Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 14:50

Φρέρης: Θα αλλάξουν οι παραφωνίες στο καταστατικό

Το φιτίλι της βόμβας που κινδυνεύει να ξετινάξει στον αέρα την συνοχή στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο είναι διατεθειμένος να κόψει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης.

Αναφερόμαστε στην χθεσινή μας αποκάλυψη, με την ''ρατσιστική'' παράγραφο του καταστατικού της ΕΠΣ Κυκλάδων που μιλάει καθαρά για παιδιά και αποπαίδια και η οποία ήδη έχει επιφέρει αντιδράσεις από τα σωματεία εκτός Σύρου και αναμένεται να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στο καταστατικό της Ένωσης.

Αλλαγή

Ο πρόεδρος της ένωση κ. Φρέρης σε εκ νέου επικοινωνία που είχαμε φρόντισε να φανεί καθησυχαστικός αφού τόνισε ότι όλα θα ξεπεραστούν μέσα από τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει σύντομα: ''Όλα θα γίνουν όπως πρέπει είμαστε εδώ για να λύνουμε προβλήματα. Όλα αυτά γινόταν για να εξυπηρετούνται συγκεκριμένες σκέψεις και μεθοδεύσεις και θα τελειώσουν σύντομα. Την Πέμπτη στις 19:00 το Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα και αμέσως θα αποφασιστεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης η οποία μπορεί να γίνει σε άλλο νησί με πιθανότερο τη Μύκονο. Εκεί θα προχωρήσουμε σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο καταστατικό, ώστε να εναρμονιστεί με την ΕΠΟ και να δίνει περισσότερη ευελιξία. Θέλουμε να διευρύνουμε τα μέλη του ΔΣ από εννέα σε δεκαπέντε και να αλλάξουμε παραγράφους όπως η συγκεκριμένη που εσείς αποκαλύψατε''.

Πρωτάθλημα

Η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της επόμενης χρονιά επίσης είναι ένα θέμα που καίει όλους αφού η απόφαση να γίνει σε δύο κατηγορίες μοιάζει μη υλοποιήσιμη καθώς τα δρομολόγια των πλοίων δεν είναι ικανά να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο. Όπως μας αποκάλυψε ο κ. Φρέρης υπάρχουν ήδη επαφές με τις περισσότερες ομάδες, οι οποίες προτείνουν να διατηρηθεί το πρωτάθλημα όπως έγινε φέτος (1 κατηγορία, 3 όμιλοι): ''Έχω μιλήσει ήδη με 17 ομάδες και τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι επαφές. Είναι ομόφωνη η σκέψη όλων το πρωτάθλημα να μείνει ως έχει, αφού πέρυσι όλα πήγαν καλά, είχαμε πολλούς αγώνες και λίγα προβλήματα με τα πλοία. Είμαστε υπέρ στο να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν και νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα είναι σύμφωνες''.

Διοίκηση

Οι εκλογές της Κυριακής έδωσαν δύναμη σε υποψήφιους από όλες τις Κυκλάδες και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον νέο πρόεδρο της Ένωσης, που θέλει να δώσει υψηλόβαθμες θέσεις σε μέλη εκτός Σύρου. Μάλιστα δύο ονόματα που ακούγονται για τις δύο θέσεις των αντιπροέδρων είναι των κ.κ. Φουτάκογλου και Φωτεινού: ''Θέλουμε να δώσουμε περισσότερη φωνή στα άλλα νησιά, πράγμα που λέγαμε και προεκλογικά. Οι αντιπρόεδροι θα είναι από Νάξο και Σαντορίνη, ενώ για τα άλλα μέλη θα αποφασίσουμε σύντομα''. Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να έχει προηγηθεί η αναπροσαρμογή του καταστατικού, καθώς σε περίπτωση παραιτήσεων αναμένεται να έχουμε πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα νομικής φύσης. Σε κάθε περίπτωση το ρεπορτάζ της ΕΠΣ Κυκλάδων αναμένεται ιδιαίτερα θερμό για το άμεσα επόμενο διάστημα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares