Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 00:18

Οι λιλιπούτειοι «ξεσαλώνουν» στο Πανκυκλαδικό της Σύρου

Τα παιδιά το χαίρονται με την ψυχή τους τις δύο τελευταίες μέρες στο ''10ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου'' της Σύρου, όπου επικρατεί με απόλυτη επιτυχία το πνεύμα που θέλει να περάσει αυτή η μεγάλη γιορτή για τον μικρό ποδοσφαιριστή που δεν είναι άλλο από την μετατροπή του ποδοσφαίρου σε μία ατελείωτη διασκέδαση, ένα παιχνίδι που χαρίζει μόνο χαρά.

Πριν φτάσουμε στην αυριανή τελευταία μέρα των αγώνων έχουν προηγηθεί ατελείωτες ώρες παιχνιδιού ανάμεσα στους μικρούς Κυκλαδίτες που μαζί με τους συνοδούς τους κατέκλυσαν την πρωτεύουσα των Κυκλάδων και δείχνουν να το απολαμβάνουν πραγματικά, σε μία διοργάνωση που θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχει κάνει ρεκόρ συμμετοχών.

Η διοργανώτρια Σύρος 2002 από την την πλευρά της, παρά τις πολλές συμμετοχές και το φόρτο των αγώνων έχει φροντίσει να λειτουργούν όλα άψογα και κάτω από άψογη οργάνωση. Φυσικά το μεγάλο μπράβο αξίζει στους Συριανούς εθελοντές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο ώστε όλα να λειτουργήσουν σωστά.

Οι εκπλήξεις φυσικά δεν έλειψαν και αναμένεται να συνεχιστούν και την αυριανή μέρα. Σήμερα ο πολυβραβευμένος του fair play Γιάννης Χλωρός έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων και αφού παρακολούθησε αρκετούς αγώνες στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τα παιδιά, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δώσει το παρόν και στην αυριανή τελετή λήξης.

Την εμφάνιση της όμως για ακόμη μάι φορά έκανε και η μασκότ του Πανκυκλαδικού που επισκέφθηκε όλα τα γήπεδα που τελούνται οι αγώνες και διασκέδασε τον κόσμο και τα παιδιά που παρακολουθούσαν τους αγώνες.

Νιώθοντας αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της διοργάνωσης θέλουμε να τονίσουμε και να επισημάνουμε ότι το αποτέλεσμα σε έναν αγώνα Πανκυκλαδικού δεν παίζει κανέναν ρόλο, καθώς η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός και δεν έχει καμιά σχέση με την νοοτροπία που θέλει να περάσει στον μικρό ποδοσφαιριστή. Η νίκη για τους διοργανωτές είναι η διασκέδαση των παιδιών, το χαμόγελο τους και η λαχτάρα τους να βρεθούν στην επόμενη διοργάνωση σε όποιο νησί και αν φιλοξενείται.

Η επιτροπή διοργάνωσης του Πανκυκλαδικού είναι αυτή που δίνει τον χαρακτήρα στο Πανκυκλαδικό και αυτή που τελικά έχει καταφέρει να χτίσει αυτή τη μεγάλη γιορτή.

BABINI AO KITNOY FASI

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares