Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 19:24

Με Μεϊμάρογλου ο Ανδριακός

Με τον Στέφανο Μεϊμάρογλου στον πάγκο του θα συνεχίσει να πορεύεται τη σεζόν 2015 – 2016 ο Ανδριακός, που πριν λίγο ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Αθηναίο τεχνικό.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εξετάζοντας τις προτάσεις συνεργασίας που είχε αποφάσισε να ανάψει το πράσινο φως για την συνεργασία που φέρνει τον 45χρονο τεχνικό για Τρίτη φορά σε πάγκο Κυκλαδίτικης ομάδας, αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Πανναξιακό, όπου είχε κατακτήσει τον τίτλο πρωταθλητή και τη άνοδο στη Δ’ Εθνική και στον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπου είχε φτάσει στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση του Ανδριακού:

''Ο Ανδριακός Όμιλος Φιλάθλων ανακοινώνει την πρόσληψη του Στέφανου Μεϊμάρογλου για την ανάληψη της τεχνικής καθοδήγησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο έμπειρος 45χρονος τεχνικός υπέγραψε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου παρουσία του προέδρου Νικολάου Καλογερά, του γραμματέα Κωνσταντίνου Σακελλάρη, του ταμία Δημητρίου Πιπεριά και του γενικού αρχηγού Ζαννή Κοντομάρκου''.

Τέλος η διοίκηση του Ανδριακού έχει ήδη προχωρήσει σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό Άνδρο και θα έχει παιδικό τμήμα στο πρωτάθλημα και πλέον περιμένει την ανακοίνωση της κοινής καθόδου στο πρωτάθλημα ΑΟ Πάρου και Νηρέα που θα του δώσει και επίσημα το δικαίωμα της συμμετοχής στην Α΄ Κατηγορία.

Κοντομάρκος-Μεϊμάρογλου-ΚαλογεράςΚοντομάρκος-ΜεϊμάρογλουΜεϊμάρογλου-ΚαλογεράςΠιπεριάς-Μεϊμάρογλου-Καλογεράς

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares