Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 14:04

Και με τη βούλα στον "Ιστορικό" ο Κάρολος Ρούσσος

Παίκτης του ΑΟ Σύρου είναι από σήμερα ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Κάρολος Ρούσσος.

Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο υπογράφοντας το δελτίο με τη νέα του ομάδα.

Ο Κάρολος Ρούσσος είναι ένας παίκτης που πολλές ομάδες θα ήθελαν να είχαν στο δυναμικό τους, καθώς χαρακτηρίζεται από την ευχέρεια που έχει στο να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του μεσοεπιθετικού χώρου, ενώ ο επιθετικός πλουραλισμός που διαθέτει τον κάνει πολλές φορές, είτε να σερβίρει, είτε να πετυχαίνει το δύσκολο γκολ για την ομάδα του.

Ο 26χρονος μέσοεπιθετικός που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πάγο έρχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στον ΑΟ Σύρου που σε συνδυασμό με τις προσθήκες των νέων παικτών μπαίνει δυναμικά ανάμεσα στα λεγόμενα "φαβορί για τον τίτλο".

Η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου:

''Άλλη μια προσθήκη Συριανού ποδοσφαιριστή στον Α.Ο. Σύρου. Η ομάδα πιστή στις εξαγγελίες της για τη δημιουργία ενός συνόλου, που θα απαρτίζεται από τους καλύτερους ντόπιους παίκτες, ανακοινώνει την απόκτηση του Κάρολου Ρούσσου. Ο 26χρονος χαφ έχει αγωνιστεί στον Αγιαξ Σύρου και τον Πάγο, ενώ ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή Μάκη Βαρθαλίτη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν. Η απόκτησή του ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων''.

KAROLOS FOSKOLOS1

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares