Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 12:26

Με Κεχαγιά ο Μαρπησσαικός‏

Η αναδόμηση της ομάδας της Μάρπησσας,εν'όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα Κυκλάδων μετά από τέσσερα χρόνια, άρχισε.

Πρώτο βήμα η συμφωνία της διοίκησης με τον Παναγιώτη Κεχαγιά,που γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές και έδωσε ραντεβού μαζί τους στις 25 Αυγούστου για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στις Κυκλάδες προπονητής θα έχει στο πλευρό του τον Χρήστο Σάμιο,ενώ τον τομέα της φυσικής κατάστασης θα αναλάβει ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Αυτοί μαζί με τους γενικούς αρχηγούς Π.Μαμάση και Γ.Παντελαίο θα τρέξουν το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα και παράλληλα ο προπονητής θα έχει και την επίβλεψη της λειτουργίας των τμημάτων υποδομής.

Ο βορειοελλαδίτης Παναγιώτης Κεχαγιάς ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Γερμανία και συγκεκριμένα στις ακαδημίες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και επαναπατριζόμενος αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες με τα χρώματα των Ηρακλή Θεσσαλονίκης,Λύκων,Αναγέννησης Χαλκηδόνας,Ιωνικού Ιωνίας και Ολυμπιακού Λυδίας.

Η διοίκηση του Μαρπησσαικού φέρεται αποφασισμένη να στηρίξει την επιλογή της,προσφέροντας τις προυποθέσεις στον νέο προπονητή να δουλέψει απερίσπαστος και να περάσει την φιλοσοφ'ια του στην ομάδα.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με όλους τους ντόπιους ποδοσφαιριστές,που διασκορπίστηκαν σε άλλες ομάδες εντός και εκτός Πάρου,προκειμένου να συγκροτηθεί ένα δυνατό ρόστερ και να παρουσιαστεί ένα δυνατό σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares