Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 00:24

Χλευαστική η απάντηση του ΑΟ Σύρου στον Πάγο

Συνέχεια στα παρελκόμενα του Συριανού ντέρμπι δίνει ο ΑΟ Σύρου, που μετά την ανακοίνωση του Πάγου εξέδωσε την δική του ανακοίνωση που κάνει εντύπωση για τον χλευαστικό τρόπο που έχει γραφτεί, καθώς έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων του συλλόγου Γιώργου Φώσκολου που την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε για «κυνηγούς μαγισσών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Α.Ο. Σύρου στο πλευρό των αγανακτισμένων του ποδοσφαίρου

Το 2011 οι αγανακτισμένοι Έλληνες διαδήλωναν στην πλατεία Συνάγματος εναντίον των πολιτικών και των μνημονίων. Τέσσερα χρόνια αργότερα οι αγανακτισμένοι της Σύρου εκφράζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το «έγκλημα» της διαιτησίας σε βάρος τους, την «κλοπή» του κόπου τους και το καταφανές άδικο αποτέλεσμα σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που ήταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό τους και το τελικό σκορ έπρεπε να ήταν διαφορετικό. Ο Α.Ο. Σύρου λοιπόν εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην απόλυτα δίκαιη διαμαρτυρία αγανάκτησης, που στόχο φυσικά έχει την εξυγίανση του τοπικού ποδοσφαίρου. Συνεχίστε και θα είμαστε αρωγοί των προσπαθειών σας.

Υ.Γ. Η ταινία Ghostbusters (κυνηγοί φαντασμάτων) βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1984. Η νέα έκδοση κυκλοφορεί από τη Σύρο πλέον και όχι από την Αμερική, 31 χρόνια μετά…

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares