Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 22:26

Βόμβα Παρίση: Δεν έχω κάνει καμία δήλωση

Είδηση «Βόμβα» που προβληματίζει έφτασε στα γραφεία μας μετά από επικοινωνία του κ. Νίκου Παρίση, ο οποίος θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια και την τάξη, σχετικά με το όνομα του που όπως δήλωσε ο ίδιος τοποθετήθηκε σε δηλώσεις που δεν έχει κάνει ποτέ ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα τοπικό σάιτ της Σύρου, παρουσίασε τον Μυκονιάτη παράγοντα, ότι επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να λογοκρίνει άρθρο του S.C.

Φυσικά όλα αυτά αποδείχθηκαν αποκυήματα της φαντασίας κάποιων, καθώς ο κατά τα άλλα αξιοσέβαστος κ. Παρίσης τόνισε: «Έπεσα από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκα ότι υπάρχουν στο διαδίκτυο δηλώσεις που κριτικάρουν ένα δημοσίευμα σας. Δεν ξέρω καν τι γράψατε… άλλωστε έχω πάνω που δύο εικοσιτετράωρα να ενημερωθώ μέσω ίντερνετ. Είμαι νέος στον χώρο και η αλήθεια είναι ότι τους μοναδικούς αθλητικούς δημοσιογράφους που γνωρίζω στις Κυκλάδες είναι τον κ. Κουμπαράκη και τον κ. Μάκαρη. Ουδέποτε έχω μιλήσει με κάποιον άλλον και πάνω από όλα οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Είναι πολύ πιθανό αύριο να κινηθώ νομικά εναντίων των κυρίων που χρησιμοποιούν το όνομα μου για να κάνουν τα παιχνίδια τους».

Μετά από το ξεκαθάρισμα από τον κ. Παρίση τα πράγματα όσον αφορά το όνομα του αποκαταστάθηκαν πλήρως αφού και εμείς διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για έναν πολύ ευγενή άνθρωπο με όρεξη να προσφέρει στον χώρο.

Φυσικά αποκαθιστούμε την τάξη όσο αφορά το όνομα του, καθώς οι δηλώσεις του δεν ισχύουν και όπως αποδείχθηκε είναι μυθοπλασίες «ανθρώπων» με συγκεκριμένες πεποιθήσεις για τον χώρο της δημοσιογραφίας.

Σοφές οι παροιμίες που λένε: ''Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη'' και ''Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται''…

Έλεος που βαδίζουμε;

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares