Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 17:56

Το καλό κλίμα βγαίνει στο γήπεδο

Μία από τις ομάδες που εκπλήσσει ευχάριτα φέτος είναι σίγουρα ο Ανδριακός, που υπό τον σχεδιασμό της νέας διοίκησης έχει γίνει ομάδα σεβαστή στους πάντες, πράγμα που αντικατοπτρίζεται και στην αγωνιστική εικόνα του Ανδρικού τμήματος, το οποίο διέψευσε σύντομα τις «Κασσάνδρες» και παίζει ρόλο ρυθμιστεί στον πρώτο όμιλο, διεκδικώντας μάλιστα μία εκ των τριών θέσεων για τα μπαράζ του πρωταθλήματος.

Φροντίσαμε να βρούμε και να μιλήσουμε για τον φετινό Ανδριακό με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Ζαννή Κοντομάρκο, ο οποίος έκανε μία μίνι αναφορά στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των "Εφοπλιστών", όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε το Ανδριώτικο Club.

Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό ο κ. Κοντομάρκος, μίλησε για την πρόσληψη του πρωτομάστορα της επιτυχίας Στέφανου Μεϊμάρογλου: «Στην αρχή της σεζόν η νέα διοίκηση της ομάδας με πολύ όρεξη αποφασίσαμε να αντιστρέψουμε το περσινό κακό κλίμα και την κακή εικόνα της ομάδας. Πρώτο μας μέλημα ήταν η εύρεση ενός καινούργιου προπονητή που να μην έχει ξανά δουλέψει στο νησί. Καταλήξαμε στον κύριο Μεϊμάρογλου και με πολύ συντονισμένες ενέργειες του προέδρου κ. Καλογερά και ήρθαμε σε συμφωνία».

MEIMAROGLOU PAIKTES PLOIOΌσο αφορά το ρόστερ και τον σχεδιασμό πάνω σε αυτό, ο Γενικός Αρχηγός του Ανδριακού Ο.Φ. τόνισε: «Στο ρόστερ της ομάδας υπήρχαν έμπειροι παίκτες και νεότεροι με πολύ ταλέντο. Πήραμε από την συμπολίτισσα Υδρούσα αρκετούς παίκτες και εν συνεχεία πήραμε και τρεις παίκτες από τον ΠΑΣ Τήνου. Άρχισε το χτίσιμο της ομάδας από τον κόουτς από τον οποίο εμείς σαν διοίκηση είχαμε ζητήσει την σωτηρία της ομάδας καθώς όλοι μας είχαν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Όσο πέρναγε η προετοιμασία καταφέραμε να φέρουμε στην ομάδα μας και τον Ρέις Ουέλλιγκτον ένα πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή. το ρόστερ ολοκληρώθηκε και ο κόουτς με του παίκτες άρχισαν την σκληρή δουλειά με τα αποτελέσματα να αρχίζουν να βγαίνουν στο γήπεδο αρκετά γρήγορα.

Το καλό κλίμα είναι ένα από τα βασικά όπλα τόνισε ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και νυν διοικητικός των "Εφοπλιστών": Θα ήθελα ναOMADA PLOIO σημειώσω εδώ πως τα παιδιά είναι πραγματικά μια οικογένεια στις προπονήσεις πέρα την απίστευτη πίεση από τον κόουτς το κλίμα είναι πάρα πολύ ευχάριστο και όταν έρχονται τα παιδιά από την Τήνο και ο Ρέις από την Αθήνα αμέσως γίνονται ένα και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο όπου παίζουν σαν πραγματική ομάδα.

Όσο αφορά το κλείσιμο αυτής της συζήτησης ο Ζαννής Κοντομάρκος μίλησε για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, λέγοντας: «Αυτή την στιγμή διεκδικούμε με μεγάλες αξιώσεις την 3 θέση και πιστεύω πως με δύο νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα τα καταφέρουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ καλές ομάδες τον Πάγο Σύρου στην έδρα μας και τον αξιόμαχο Παμμηλιακό εκτός έδρας. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε . Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις διοικήσεις του ΑΟ Υδρούσα και του ΠΑΣ Τήνου για την άψογη συνεργασία που είχαμε το καλοκαίρι.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares