Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 15:52

Περίπατος για τις Κυκλάδες... 0-5 τη Λέσβο

Χωρίς να δυσκολευτούν οι Κυκλάδες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το επιβλητικό 0-5, "τελειώνοντας" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-4.

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOSΗ Κ15 των Κυκλάδων μπήκε δυνατά στο ματς από τα πρώτα λεπτά και οι  "μικροί" έδειξαν τις διαθέσεις στο πρώτο δεκάλεπτο καθώς προηγήθηκαν στο ματς με τον Λιέας να μπαίνει στην περιοχή και με ένα πανέμορφο πλασέ στο Γ,ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας.

Δύο λεπτά αργότερα οι μπέμπηδες του Γ.Μοστράτου διπλασιάζουν τα τέρματα τους, καθώς μετά από παράλληλη σέντρα του Παντελαίου βρίσκει τον Βαμβακούση που κάνει άψογο κοντρόλ και με εξ'ίσου όμορφο τελείωμα σκοράρει. Στο 17'  o Παντελαίος με καταπληκτική ατομική ενέργεια περνάει όλη την άμυνα και μισό μέτρο πριν την τελική γραμμή του άουτ με επαγγελματικό πλασέ σκοράρει στην κλειστή γωνία.

Η ομάδα των Κυκλάδων θα κάνει 4 τα τέρματα της, μετά από κακή συνεννόηση των δύο στόπερ της Λέσβου-Λήμνου, επωφελείται ο Δριμαλάς που κλέβει την μπάλα και πλασάρει εύστοχα. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα ιδιαίτερα στο πρώτο τέταρτο οι Κυκλάδες έλεγχαν το ματς καθώς και το υπέρ τους 4-0. Οι Κυκλάδες έκαναν πέντε τα τέρματα του με τον Ξαγοράρη να χορεύει την αντίπαλη άμυνα και να σερβίρει στον Σαρρή που ψύχραιμα πλασάρει για το 5-0. Η ομάδα του κ. Μοστράτου πλέον βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ Δικουμάκος, Σπάρταλη και Αλεξοπούλου

 Λέσβος (Π. Μαστέλου): Καρμενέλλης (30΄Σολωμός),Πουλιανός,Βαλαβάνης (35' Καλαντζής)Πολύχρος,Μακρής,Μανδάνης,Διμπάμπης (30' Παπαρισβάς )Παππάς(35΄ Βαφειάδης),Πολύζος,Κουρούλης,Γαλημίτης (30' Κρητικό)

Κυκλάδες (Γ. Μοστράτος) : Ψύλλιας (30' Σουμπιτσής),Κασσανδρινός,Χατζηλαζαρίδης,Μαθιάσος,Καραμολέγκος,Ξαγοράρης,Βαμβακούσης (30' Μανδηλαράς),Δριμαλάς (35΄Γρυλλάκης),Λιέας (41' Σαρρής),Μαργαρίτης,Παντελαίος (41'Τσαντάνης)

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares